søndag 16. november 2008

The tide is high!


Jepp, Tide buss-selskap er high.
Man skulle iallefall tro det. Det kommer ALDRI busser når det skal. Iallefall ikke til Laksevåg eller tilbake. Hver gang når jeg skal til Marianne kommer jeg til byen ca. ti over halv. Bussen til henne går 38, så jeg må vente i en time. Hvis jeg bestemmer meg for å ta bussen slik at jeg er det tidligere, må jeg uansett vente minst 45 min på bussen. Den er helt syk og kommer aldri når den skal. I tillegg er det er kaldt ute!
I går stod det at rute 19 kjørtes av rute 60 over Melkeplassen. Jeg skulle ta den, men endte opp med å vente på bussen i 50 min da også. Det var når jeg skulle hjem og det var FREEZING ute. Hadde kommet rett fra jobb og hadde derfor ikke på meg superundertøy, slik jeg har til vanlig. Pga. lenge venting på Melkeplassen (ca.) rakk jeg ikke den siste bussen hjem til meg. Heldigvis for Tide så kom rute 21 til Nordås, og jeg tok den til Fjøsangerveien og gikk hjem derfra. En mann fulgte etter meg, så det var skummelt. Nå skal jeg til Marianne igjen, men bussen går jo ikke før 38. Håper jeg når den, det skjer ikke at jeg går i 20 min for å komme over Puddefjordsbroa.

Til og med headeren på tide.no viser at Tide er high.

10 kommentarer:

 1. Det va veldikt forvirrandes å lesa..

  SvarSlett
 2. Synd. Har det opå samme måte. Her ute går det en buss i timen, og de har en tendens til å ofte komme for tidlig, slik at jeg ikke rekker'n. Eller at de kommer for få busser, slik at det ikke bli plass til alle. :(:(:(:(:(:(:(

  SvarSlett
 3. Amanda: Ja skreiv det ganske fort for eg va litt sinte.. :P

  Håkz: Eg vett! Siden det går bussar så skjelden, ska jo ALLE ta den eine bussen så går. Klaustrofobi!

  SvarSlett
 4. enda verre en kolumbus detta jo ?!

  SvarSlett
 5. Kristin: Ja eg vett, men e jo tide som drive kolumbus.. xD

  Hilde: Enige!!

  Poirot: <3

  SvarSlett
 6. (sv) Han bor i Gøteborg, og jeg i Valdres, nærmere bestemt Fagernes. Så er et stykke, kanskje 50 mil :(

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. Legg ut ditt kåseri her da Angskjz!!!

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.