mandag 17. november 2008

Skül is kÜül

Av og til orker jeg bare ikke å gå på skolen. Det er så stress! Når jeg våkner og ser at jeg har forsovet meg, bestemmer jeg meg like godt for å sove enda mer og i dag endte det opp med at jeg gikk på skolen de 3 siste timene. Da hadde vi media og jeg må bli ferdig med produktet mitt i morgen. I morgen skal vi ha en annen type media hvor jeg driver med animasjon. Jeg vurderer å studere det til neste år, men læreren i faget dreper lysten helt og jeg skulker like gjerne disse timene også for å unngå henne. (Håper ingen av mine lærere leser dette xD).

Nå nettopp ble jeg ferdig med mitt 2. forsøk på å skrive kåseri om 3mk. Det var ganske morsomt å skrive om alt jeg misliker med skolen og klassen. Kanskje jeg legger det ut en gang?

Mye skolearbeid for tiden og siden jeg sov også på onsdag og gikk glipp av de medietimene, må jeg bruke morgendagen på å lære meg det de lærte da og teste meg selv i dette. I tillegg skal jeg lage øktplan for gymtime på Elixia.

Grunnen til at jeg forsover meg så mye kan ha noe å gjøre med at jeg ikke sover om nettene. I går la jeg meg kl. 22 men sovnet ikke før 02. I dag bruker jeg heller tiden på arbeid og litt blogging. Før sovnet jeg nesten før hodet traff puta, men det var i gamledager.

Også lurer jeg på en ting:
Hvor lang tid bruker du på å SMINKE deg om morgenen?
(Nei, Kristin, jeg spør ikke for å få mange kommentarer, jeg lurer faktisk på det xD).

12 kommentarer:

 1. 5-10 minutter. Spørs litt på tiden jeg har og om jeg gidder.

  SvarSlett
 2. Om dåkke har sånn læringsoppdrag liksom, lærer noe? Me har bare eget prosjekt, og får ingenting hjelp, for me har jo bare Anne Marie. Trodde skole var til for å lære noe eg ...............
  drittskole
  savne deg!
  Eg bruke ca 15 min på badet :)

  SvarSlett
 3. Jeg bruker 15- 20 min, faktisk. Men da inngår håret også! Merkelig nok hjelper det ikke hvor lang tid jeg bruker på å sminke meg om morningen. Ser like jævlig ut uansett, jeg. Det har nok noe med å gjøre at det er alt for innihelvetes tidlig. Mhm. Vi skylder på det.

  SvarSlett
 4. Årait :D

  Kristin: NEI e du galen?! Me har egetprosjekt i begge mediefagene. Nå prøve eg å lera meg AE, men det e jo heil UMULIGT!
  De har kje hørt om læringsoppdrag her eingong. I fjor hadde fagene delt opp i med, mep og mek som TRI fag liksom aka 3 prosjekter osv.. De e heilt syke i hodet vettu..
  Trodde eg O, men neida, tydeligvis ikkje.. :S LOSERS!
  Savne deg o! <3

  Ronja: Jepp me gjør det ;)

  SvarSlett
 5. Jeg håper ikke det er meg du mener.

  SvarSlett
 6. Ca 50 min lenger enn mariel.

  SvarSlett
 7. bruke sånn egentlig kje sminka eg :D

  SvarSlett
 8. eg bruke maks to minutt på å sminka meg, og 15-20 minutt tilsammen på badet.

  Me har leringsoppdrag ennå, heilt likt som i fjor, bare at istede for UB så har me valgfritt prosjekt, der me kan fordypa oss i bilde, lyd osv, og et vanlig mediefag med læreplan, så eina ukå har me prosjekt i vanlig media, mens neste har med i valgfritt media.

  SvarSlett
 9. bruker ca 6 minutter på sminke.. men jeg føner håret etter dusjen, så da blir det vel ca 20 minutter sammenlagt..

  SvarSlett
 10. Det variere litt frå dag te dag. Vimse alltid og bruke lång tid på morningen og sånn, men viss eg hadde gidda så hadde eg fint klart å sminka meg og gjer meg klar på 5 min. :P (det skjer når eg forsove meg xD)

  SvarSlett
 11. Trude: Hørres deiligt ut å ha det sånn! Då har du noge å forholda deg te jaffal. Me har det delt inn på ein heilt merkjelige måte. Savne Åkra ja, men hvis eg hadde gått der hadde eg vel kje hatt noge å klaga på xD


  Ellers: takk for sminke info alle sammen ;D Interessant.

  SvarSlett
 12. Du kan kome hit og byrje i klassen vår i staden for? :D


  Og sminking... hmm, ti minutt, cirka. Fordi av og til vert maskaraen litt fucka, og då må eg fikse på det og brukar ekstra tid. :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.