tirsdag 15. juli 2008

Keep on looking

At det skal være så vanskelig å finne et bosted er slitsomt! Marianne og Lene fant en med en gang, mens jeg har vært Bergen rundt på visninger i dag. Den første var et bofellesskap bestående av 10 + 5 personer. Stedet virket som en leirskole; gammelt, liten plass og ingenting privatliv.
Plass nr. 2 var med to andre jenter i en blokkleilighet. Det var veldig hjemmekoselig og jeg følte jeg var på besøk hos noen jeg ikke kjente.
Bofellesskap nr. 3 var kjempefint! Herlig boblebad og steamdysj osv. Pent kjøkken. Problemet er at det ikke fantes et eneste sted å oppholde seg utenom soverommet. Her må man alstå både spise, sove og leve. I tillegg var det dyrt.

Da vi var ferdige på runden besøkte pappa og jeg min tante Veronica og hennes mann Nils. Sist jeg traff min tante var jeg 2-3 år, noe jeg ikke husker. Nils har akkuratt sagt opp i et firma hvor han pleier å leie ut hybler og leiligheter. Egentlig ikke til studenter, men han skulle se hva han kunne ordne for meg. Skal snakke mer med hans sjef på mandag. Håper det ordner seg!

Utenom dette besøkte vi Bon Appétit Sundt hvor jeg vil jobbe! :D Var også innom Laksevåg vgs. og Bon Appétit Laksevåg. Vanessa som jeg var i London med, tilbød meg jobb der.. :DPappa har bilder som jeg kommer til å legge ut.


Lykke til til meg!
I need it!

4 kommentarer:

 1. Ah , i see. Kjipt.
  Men håpe det fikse seg :D

  SvarSlett
 2. Håpe d fikse seg eg, Angela, men det høres ut som det gjør det heldigvis. Å eg o va i Bergen i går å mandag :O Såg marianne på bussen. Bilde ditt va knallsjønt!

  SvarSlett
 3. Et eller aent må jo skje, har kje nogen andre valg :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.