søndag 13. mai 2012

Flying toasters
Professional Context faget er ferdig og den siste av våre fire oppgaver var Self Promotion. Vi kunne gjøre hva som helst, målet med oppgaven var å skape oppmerksomhet og gjøre folk interessert i å sjekke ut ens portfolio.

Min drøm er å jobbe for Apple, så i den anledningen rettet jeg besvarelsen min mot dem. Idéen er basert på After Darks skjermsparere anno 1989, deriblant en med brødristere som flyr.

Jeg laget min egen flyvende brødrister, malt i Apple sin "rainbow logo" fargepalett. Den var fylt med brødskiver med kontaktinformasjon. Planen var å henge den opp på akutuelle steder og la brødskivene fungere som et slags visittkort.

Om den falt i smak hos våre tutors eller ikke får vi ikke vite, men jeg håper på at det gikk fint! For min del syntes jeg det var kjempegøy å jobbe med i alle fall.Now in English:
I am done with Professional Context for ever and the last one of our four projects were Self Promotion. We could do anything we wanted, the goal with this project was to get attention and make people look at your portfolio.

As I dream about working for Apple I focused my project around this. The idea is based on After Dark's screensavers from 1989 where one of them are flying toasters.

I created a flying toaster painted in Apple's rainbow- colours. It was filled with slices of bread with my contact-information on there. The plan was to hang it in suitable places and let the bread works as a kind of business card.

If the tutors liked it or not I will never know, but I hope it went well. As for me; I enjoyed working on this at least!

6 kommentarer:

  1. SV: Skal lese innlegget når jeg orker/har tid. Forstår ikke helt hva du skal frem til med "hvis du har lyst på ... så finner du det i ..."-greiene? o-O

    SvarSlett
  2. OOOOOH! I like! :D Du oppdaterer når du får vite hva de syntes, ikke sant?

    SvarSlett
  3. Morsomt konsept. Liker det :D

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.