tirsdag 22. mai 2012

Almost there

Det har mildt sagt vært høy temperatur blandt tedjeårsstudentene de siste ukene; printere har gått i stå, InDesign har sagt opp og Facebook blitt spammet med sinte statuser. Torsdag er fristen! Da skal alt være inne, absolutt ALT jeg har produsert i løpet av disse åtte månedene her i England. Det som har forsvunnet har blitt printet på ny, development-bøkene blir sydd en ekstra gang og Final Major Project må bindes perfekt!

Akkuratt nå klarer jeg ikke engang å tenke over hva jeg har lært, om jeg har utviklet meg som designer eller ikke. Det eneste som går gjennom hodet mitt er de små feilene jeg ser så godt og lurer på om andre vil merke. Boken min er tynnere enn alle andre sin, har jeg ikke jobbet nok? Kommer jeg til å klare å binde den så pent som mulig? Burde jeg jobbet hardere med å skaffe riktig papir? Og kommer jeg noen gang til å få tak i den der "piano-hingen"?

Da Trykkerimannen ga meg de ferdige sidene i dag skrek jeg nesten av glede. Jeg måtte jobbe for å kontrollere alle følelsene som gikk gjennom meg. Følelsen av å ta på noe du har jobbet med er helt utrolig. Det skjedde faktisk, jeg klarte å få det ut av skjermen og over til fysisk format. Om to dager er siste innlevering. Jeg håper det går bra!

OBS: Husk å kjøpe dobbelsidig teip!


It's not going to be in English right now...

5 kommentarer:

 1. Superdupermykje lukke til, du er fantastisk! <3

  SvarSlett
 2. Lykke t! :D
  Ka ska du med piano-hinge egentlig? :p Du finne det vel på jernvaren?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tro meg - jeg har vært på jernvaren! xD Har lett OVER ALT, ikke engang internett har svaret. Jeg har en hinge, men den er for stor. :P

   Slett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.