torsdag 15. mars 2012

Where you want to go? Who you want to be? What you want to do? Just come with me...

Veldig mange spør meg hva som er planen videre, etter Southampton. Når juni er over har jeg ikke peiling på hva som kommer til å skje. Jeg vet at jeg ikke skal studere mer enda, og regner med at jeg flytter inn i Biskopshavn Castle igjen.

En jobb bør skaffes, jeg har jo drømmer for fremtiden jeg også. Jeg har lyst å kjøpe meg leilighet en gang, men aller helst har jeg lyst til å reise. Jeg vil ut i verden, for etter bare seks måneder her i England, har jeg bestemt meg for at Norge er ikke stedet å bo. Jeg liker store, varme byer og vil gjerne bo i enten i England, Australia eller USA. Selvfølgelig er Frankrike og Italia også drømmer, men det kan kanskje fungere bedre som feriesteder mtp. på min mangel på språkkunnskaper. Når det gjelder jobb så håper jeg på å være en grafisk designer mens jeg er der ute. Det hadde vært sjokoladesausen og strø(ssel)et på iskaka!
Random spising av is... / Random ice cream image...
Hvem vet hvor jeg kommer til å ende opp? Alt jeg håper på er at reisen videre blir svært innholdsrik!

Now in English:
A lot of people ask me what my plan in life is, after Southampton. When June ends I have no clue about what will happen. I know I am not going to study any further, not for now at least, and I assume that I will move back inn to Biskopshavn Castle in Bergen.


I should get a job, after all I do have some dreams for the future. One day I want to buy my own apartment, but most of all I want to travel. I wish to see the world, because after only six months in England, I have decided that Norway is not the country I want to live in much longer. I love large, warm cities and would love to live in England, Australia or USA. Of course both France and Italy is also dream places to be, but I honestly think this would be better for vacations, due to my lack of linguistic skills. When it comes to working, I dream of being a graphic designer while I am out there. That would be the chocolate-sauce topping on my ice cream cake!


Who knows where I will end up? All I wish for is that the road into the future will be very eventful!

4 kommentarer:

  1. Vel, jeg VET at reisen din kommer til å være innholdsrik! :D

    SvarSlett
  2. Det er godt med mål og drømmer! Jeg håper og tror at vi vil klare alt du vil her i verden!

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.