onsdag 1. februar 2012

#Savn

NORGE + SAVN =
- Internett! Å ikke måtte bruke flere minutter på å laste inn en enkelt nettside med hastigheten 0.56 Mbps eller det som verre er.

- Varm leilighet. Selv om temperaturen her i England er ekstremt digg, savner jeg å ha en såpass liten leilighet at den klarer å varmes opp, i motsetning til denne giganten av et penthouse med dårlig isolasjon og ovner som aldri fungerer.

- Vann. Å kunne drikke vann fra springen uten å føle at blodårene fylles opp med kalk og andre urenheter. Pluss at norsk vann smaker digg!

- Å jobbe.

- Enkelte matvarer. Noen ting smaker rett og slett helt fjernt her, andre varer er ikke- eksisterende, som f.eks. fiskeboller, grovt brød og salt lakris.

NORGE - SAVN =
- Prisene. At det er så sinnsykt dyrt i Norge er virkelig ikke noe jeg innså før jeg kom hit.- Regnet og temperaturen. Jeg nyter at det alltid er tørt og sol her, selv om den siste uken har temperaturen gått ned til 2 grader, som det var da jeg våknet i dag. 




- Utelivet. Nuff said.

- Kollektivtransport. Det har egentlig aldri vært noe problem å ta bussen utallige ganger daglig, men nå som jeg har gangavstand til sentrum er livet ganske OK.
Klesvask. Når man ikke har tørketrommel bruker klærne nesten en uke bare på å tørke. Her i Whalehouse tar det ca. en dag derimot. Det er egentlig ganske ironisk at klærne tørker raskere her i den kalde leiligheten enn den lille varme i Bergen.




10 kommentarer:

  1. http://www.speedtest.net/result/1745206506.png u mad?

    SvarSlett
  2. Merkelig at ikkje finne grovbrød eller salt lakris. For det hadde dei på ASDA Falmouth jaffal. Men vannet kan dei bara ha for seg sjøl! :p

    SvarSlett
    Svar
    1. Well, får reise til Falmouth og sjekke det ut.. :P

      Slett
  3. Baka sjøl vett du ;)

    SvarSlett
  4. Brød kan du jo baka ;P Eg hadde samma problemet der eg bodde før, 1 uka og då va klernå kanskje tørka. Mens her eg bor nå tar det ikkje så mye mer enn 1 dag.

    SvarSlett
  5. Hva hadde vel livet vert uten noe å savne, lengte etter og å se frem til....??
    :))
    Klem.
    Ps: Savner DEG!!!

    SvarSlett
  6. http://www.scandikitchen.co.uk/ Der finner du i alle fall lakris tror jeg. Grovbrødet er det sikkert verre med, men det kan du bake selv ;) Fant noen sånne melblandingspakker med halvgrovt brød på Lidl, slikt er ikke så vanskelig :)

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.