søndag 22. januar 2012

Yes Woman in London

Denne helgen var alle fra NKF i Hemsedal og hadde sin beste helg noensinne, mens jeg var så sjalu at jeg hadde vondt i magen. Dermed bestemte Helene, Anja, Marie og meg oss for å ha det litt fett selv og reiste på spontantur til London. Jeg hadde ett mål for turen, utenom å storkose meg, og det var å finne frem boksen man knipser med og skape det som kalles fotografi. Foruten fototimene vi har på skolen har interessen for å ta bilder forsvunnet totalt de siste månedene, men jeg klarte ikke akkuratt å gjøre noe med det på turen... Minnekortet fyltes langt ifra opp, 63 bilder var det jeg klarte å få frem.

Motivasjon er noe det er litt mangel på for tiden, skal jeg være helt ærlig, og det skal man jo. Derfor lurer jeg på hva dere som leser gjør for å bli motivert? Jeg pleier å gjøre noe litt "uvanlig" som denne turen, lete etter grafisk inspirasjon på internett eller prate med gamle kjente. Gjerne del i kommentarfeltet og hjelp til å få denne maskinen kalt meg selv i gang igjen!

XO

4 kommentarer:

 1. Eg manglar ofte motivasjon og inspirasjon sjølv, men det hjelper å bryte ut av mønsteret, oppdage/høyre på ny musikk, sjå noko nytt, lese noko nytt. Gjenoppdage verda gjennom dei same auga.

  SvarSlett
 2. du kan bli med på karaoke kveld ;)

  SvarSlett
 3. Jeg pleier å kikke på andres arbeid jeg, blir litt sånn "det der vil jeg også få til!" og motivasjonen kommer øyeblikkelig. :)

  SvarSlett
 4. Tror det meste av min motivasjon kommer fra musikk. Hva med å sette på noe du hørte mye på i en periode du var kreativ? Eller lete etter noe nytt. Å reise til London høres jo ikke ille ut det heller. :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.