torsdag 5. januar 2012

Å skrive med harmoni


På flere blogger har jeg lest om OmmWriter. Et skriveprogram i fullskjerm, med harmonisk bakgrunn og enda mer harmonisk musikk. Man kan velge tastelyd, mellom fire fonter og fire punktstørrelser. Lydløs er selvfølgelig også et alternativ.

Min første reaksjon var at dette var unødvendig nå som man har fullskjerm i alle program i Lion, men til slutt bestemte jeg meg for å i alle fall prøve det ut. Forelskelsen startet den dagen og varer enda! Jeg skriver lange mail her, istedet for å svare i Mail-programmet, jeg blogger herfra og bruker det til skolearbeid. Det er det beste skriveprogrammet jeg har prøvd noen gang, enkelt å bruke og uten for mange valgmuligheter.

Leter du etter en den deilig skriveopplevelsen du får ved å bruke penn og papir, men liker best å bruke tastaturet, da er dette programmet for deg! OmmWriter kan lastes ned på www.ommwriter.com og jeg anbefaler på det sterkeste!
Noen andre som har prøvd det?

3 kommentarer:

  1. Kult. Må sjekkes ut!

    SvarSlett
  2. Har ikke prøvd, men tror jammen det skal testes :D

    SvarSlett
  3. Har ikke prøvd det eller hørt om det! Skal innrømme at det første som slo meg også var "er det noe vits da?", men fikk lyst til å teste, hadde vært deilig med mer harmonisk bakgrunn når jeg skal skrive lengre ting :)

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.