fredag 2. desember 2011

iPhone i ny bekledning

Da jeg var med i en undersøkelse for internasjonale studenter ved Solent, fikk jeg som en av de første som svarte, et gavekort på £10 på Amazon. Jeg som allerede har en full ønskeliste av bøker derfra, trosset meg selv for å bruke pundene på nye deksel til min iPhone. Ikke mange dager senere fylte posthyllen seg opp med pakker.

Dette rosa dekselet kjøpte jeg for å få ny plast til skjermen min. Siden september i fjor har jeg hatt et "speil", men det begynte å bli ganske slitsomt da man ikke kan se noe igjennom hvis det er sol eller lyst. Det kostet meg £0,99 for begge deler, skulle jeg kun kjøpt plasten ville det kostet over to pund. Ekstremt, I know!

Kasettdekselet er også byttet ut. Har skaffet meg dette deilige EdHardy dekselet som er trukket i et slags "skinnstoff" og med litt pels på innsiden. Det har også, som du ser, verdens kuleste hundeillustrasjon på. Fett, I know!

Med ny plast og nytt design på iPhonen tror jeg faktisk den skal klare å overleve frem til sommeren. Stakkaren har ikke hatt det så alt for bra i det siste, men den virker i bedre humør nå. Dette er min første iPhone, det er en 3Gs som ble kjøpt høsten 2009, så den begynner å dra på smarttelefon årene. Hvis det er noe jeg har lært av å være student i et annet land er det at man ikke kan få alt man ønsker seg, når man ønsker det. Dermed skal jeg og min iPhonus kose oss i enda et par måneder sammen. Ny outfit, nye muligheter - eller hva?

2 kommentarer:

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.