tirsdag 4. oktober 2011

In da h00d

Grunnet farlige gjenger som vandrer gate- og parklangs på kveldstid her i Southampton, måtte Helene og jeg sykle til skolen i kveld for å hente roomie Anja. Det er viktig å unngå overfall og uheldige hendelser! Vi kledde oss som ganstahs og skremte bort skolens fakultet, samt de fleste studenter mens vi koste oss i ganstahkroken.

Vi hadde første skoledag i dag, og alle våre tutors er relativt gangstah, spesielt Mr. B i Professional Context. Det er tre hovedoppgaver med mange store mål som skal nås i løpet av de neste 26 ukene vi har på skolen. For å bestå må du være retro nok til å delta på skolen alle tre dagene med tutorials, som til sammen blir 4,5 timer pr. uke.

I morgen blir det sykling all the way to school, akkuratt som alle andre dager, men hele Whalehouse er egentlig ganske // wait for it // gangstah!

Roomie Helene aka hBroadstone har i dag opprettet egen blogg her: www.hbroadstone.blogspot.com og twitrer under @helenebreistein. Mine andre to roomies sitt liv kan du lese om her www.anjahynninen.wordpress.com og her www.anli.blogg.no
SpEaKs!

3 kommentarer:

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.