lørdag 24. september 2011

Whalehouse

I vårt jentekollektiv som går under navnet Whalehouse er det slik at vi sier god natt flere ganger for vi har ikke lyst å legge oss. Vi har fester som ender med medlemskap på casino og solskinn direkte inn i stua. Vi har tv- kanaler, vannlekkasje, taxiturer hjem fra Asda og morgensamling i en av oss sin seng. Helt ærlig så er vi den merkeligste kombinasjonen av mennesker samlet i en leilighet, men det er deilig forfriskende å bo her!

Mye har begynt å komme på plass, så jeg har tatt noen bilder av stedet for å gi dere et lite innblikk i livet her.














Foruten dette starter Freshers Week i dag og det er full rulle med ting som skjer hele tiden, men jeg har anskaffet 3G på iPaden, så holder meg delvis oppdatert på hva som skjer i Norge. Speaks laters!

11 kommentarer:

  1. Så utruleg fint du/de har det! :D

    SvarSlett
  2. Oh, shit så fint! Digger de mursteinene innimellom alt det moderne, perfect for grafisk designer det;) Åhh, så fin place vil jeg også ha når jeg skal til london! Kos deg masse <3 MISSU

    SvarSlett
  3. Elsker plassen like mye som jeg gjorde da jeg var der ! Skulle ønske jeg bodde der jeg og <3

    Rommet ditt var jo mye bedre enn jeg husket, sikkert mye bedre enn alle husket !:) Elsker hva du har gjort med rommet og!

    Ser ut som dere har det digg !
    <3

    SvarSlett
  4. Herreguuuud! Nå gleder jeg meg iallefall til å komme på besøk!

    SvarSlett
  5. fysøren! FOR ein leilighet! :D

    SvarSlett
  6. Woop woop, ja me har det ganske bra her! :) Glede meg te alle komme på besøk, for eg e kjempefull av #savn allerede! <3

    SvarSlett
  7. Så utrolig fantastisk leilighet! Kollektiv er definitivt tingen. Spesielt i England, kan det virke som. Planlegger en tur til Londonområdet i januar, ca. Kanskje vi kan treffes?

    SvarSlett
  8. Så fint dere har det Angela! liker å høre at alt er bra med deg! :D vil komme på besøk <3
    hilsen thea!

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.