onsdag 21. september 2011

Because your keys are different than my keys...

Hello world! Jeg har kommet meg frem til Southampton, selv om turen gikk så som så.. Godt vi var åtte jenter som reiste sammen, for reiseruten vi har brukt tidligere gjaldt ikke på søndager. Kort fortalt var det togbytte, endring av perrongnummer i siste liten og mye venting involvert.

I går var vi på Tate Mordern i London. Vi reiste tidlig inn med buss fra skolen, men turen som skulle ta to timer, endte med å ta tre og en halv grunnet MYE trafikk i London sentrum. Etter et par timer på museet, hvor jeg kjøpte "Finish this book" av Keri Smith (Google it!), spiste vi litt og dro hjem. Det var enormt god mat og et veldig spesielt sted som het Pain le Quotidien og vi ble servert alt fra boller og cookies til salat med deilig brød. Skal du noen gang til London, sjekk ut stedet!

Siden vi kom har vi bodd på hotell, så nå blogger jeg fra Mocha Marina Coffee Co. i Ocean Village. Her har de gratis WiFi, deilige cookies og remix av Aaron Carters "Crush on you" over høyttalerne. Om bare en time og ti minutter får vi nøkkelen til vårt penthouse så i kveld blir det innflytting, endelig! Vi fikk litt panikk da vi tidligere i dag fikk beskjed om at vi ikke får flytte inn før i morgen, men det skal heldigvis ordne seg til klokken 16.. Fjew for det! :)

Har ikke lagt bilder inn på iPaden enda, men kommer mye fett om en stund!
XO FROM ENGLAND

6 kommentarer:

 1. Dumt at reiseruta ikkje funka som planlagt, men glad de kom fram intakt og at de var fleire om det, følest litt tryggare då. :) Høyrest ut som kjekke dagar. :D Gler meg til bilete!

  SvarSlett
 2. Den bokå har eg sykt lyst på! Og du e sykt dårlige te alt så har med tog å gjør :P

  SvarSlett
 3. Lykke til i England, følger med på deg vet du ;) Klem

  SvarSlett
 4. Forresten så tror eg du har nøkkelen min.

  SvarSlett
 5. Håper du har det kjempe fint! Kjenner virkelig at eg angrer pittelitt på at eg ikkje blei med..
  love you!

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.