lørdag 30. juli 2011

We'll be dancing in the rain again

Det har vært stille her i snart en måned, og det av den enkle grunn at jeg ikke har hatt noe spesielt å si. Selv om min Bloglovin' fylles med 300 innlegg for hver gang jeg logger inn, har ikke jeg personlig hatt noe spesielt å dele med dere i sommer. Tiden har gått til servering av turister som har drukket og spist på Bryggen Tracteursted, og jeg merker at bare av den setningen gikk lesertallet mitt sakte nedover..

For første gang på to år har jeg vært alene hjemme i nesten en måned, og tiden har flydd forbi! Kalenderen, som jeg har "mistet??!!", har vært smekkfull av avtaler og gjøremål og det har vært deilig å vite at jeg fortsatt klarer meg uten en samboer som handler, vasker eller skjemmer meg bort på noe vis. Kun meg og mitt liv alene i en sokkelleilighet i Bergen!

I morgen er min siste arbeidsdag på LENGE, og det er med en tungt hjerte at jeg må legge fra meg servitørskjorten, kaste skjørtet til vask og starte (eller fortsette) på "mitt ekte liv" som grafisk designer og bachelorgradstudent. Vi flytter om en måned, og hjelp så mye som må ordnes! Selv om det har vært en treig bloggsommer, gleder jeg meg utrolig mye til å fortelle om livet i Southampton (og klage på Anjas små uvaner som f.eks. det faktum at hun går med lave sko og høye sokker nedi).. :P Håper alle har hatt et par late dager i solen med grilling og minst en glasscola innen rekkevidde!


Sender også mange klemmer og varme tanker til alle i forbindelse med tragedien den 22. Baklager, men jeg klarer ikke å si mer enn det om denne saken, mitt hjerte er knust! <3

3 kommentarer:

  1. Kjekt å sjå at du bloggar igjen, gler meg veldig til Englandblogging! :D Og så må du seie i frå om du treng hjelp til noko før det er avreise.

    SvarSlett
  2. Poirot: Tusen takk det va hyggelig! :D

    Alicia: <3

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.