mandag 30. mai 2011

THE MAP WEEK TwoThousandAndEleven

Da var mappen levert og hjemmeeksamen utdelt! Jeg har hatt utrolig lyst å blogge i perioden, men har hatt alt for mye å gjøre. I natt satt jeg våken til kl. 07, sov i to timer før jeg løpte til skolen for å fullføre arbeidet og levere til kl. 14. Vi fikk en halvtime pause før utdelingen av eksamen fant sted, akkuratt passe til en kjapp kyllingburger på Bon Appétit!

Jeg merker jeg er glad for at jeg studerer grafisk design på NKF, for eksamensoppgaven vår lyder som følger: "Du skal utarbeide et konsept hvor du tar for deg din by elleret sted som du vil vise frem. Det kan være et sted som inspirerer deg, ukjente steder som ingen andre kjenner hvor du fokuserer på hendelser, et tema eller detaljer som opptar deg. Dette skal presenteres over flere sider i en folder, bok, magasin eller brosjyre med bilder og tekst på minst 1000 ord. (...) For å promotere kommunikasjonsplatformen skal du lage et tilleggselement som forsterker konseptet." ...

Det første jeg må gjøre er å finne et fantastisk sted å arbeide med, så om dere har noen herlige kaféer, deilige konsertarenaer eller en interessant tursti å anbefale så gjerne kom med det! Ingen steder (ideer) er for dumme, er det ikke det de sier?

Da er det bare å sette i gang og LET IT RIP! :D

12-timers økter på 302, som til vanlig er stappfullt (men her er foto tatt på en søndag). Konsert utenfor mange timer i døgnet pga. Festspillene, noe som er mest forstyrrende men også morsomt å se på i blant. Limfresing av magasin og mitt arbeidsområde.

3 kommentarer:

  1. Lykke til ! håper jeg også kommer på noe kult!
    Arh, jeg ville også ha magasinet mitt skikkelig og limfrest:( Halve klassen min hadde sendt sine magasiner til trykkeri og fått de skikkelig fine. Jeg måtte bare printe vanlig:(

    SvarSlett
  2. Kristin: Vi MÅTTE limfrese vårt magasin vi. To stk. sendte til trykkeri og de måtte skaffe eget papir pluss betale 800 kr per magasin hver.

    Birte: Takk for det! <3

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.