søndag 20. februar 2011

In Mexico!

Skal si denne uken har forsvunnet under nesen på meg! Det er siste innspurt på magasinet nå, og jeg tør ikke engang legge ut en skisse til dere for alt er så lite ferdig. Jeg har fortsatt to hele oppslag som det ikke står annet på enn sidetall på, og når det gjelder resten så sliter jeg helt sinnsykt med layouten. Det er selvfølgelig ingenting som fungerer sammen, og alltid noe nytt som må ordnes.


I går var det Mexico- fest på Funtoft i anledning Lisa (på loffen) sin bursdag. I november fylte hun tyve, og som de fleste vet har man lov å kjøpe Tequila da. Dermed bør en Mexico- fest finne sted, som det altså gjorde i går. Kvelden var utrolig koslig, det er alltid gøy å samle en så gal gjeng som dette bare kose oss på et lite kjøkken i god, gammeldags kollektiv- stil!


Nå er kaffekoppen øyeblikk tom, og jeg må tilbake til skolen for å arbeide. Kanskje jeg har grodd litt fast der borte,  men når jeg er hjemme bruker jeg heller tiden på andre ting, som f.eks. å rydde leiligheten samtidig som jeg ser på Friends.. Vi har presentasjon i morgen, så regner med at jeg får redigert Mexicobildene på tirsdag, slik at dere får se! :D

Regner med at alle har en fin søndag, forhåpentligvis i forsterstilling pga. gårsdagens store Tequilainntak.

3 kommentarer:

 1. Lukke til med innspurten og presentasjonen i morgon! Var kos å snakke med deg/halde rundt deg i går. <3

  SvarSlett
 2. Takk det samme, det var deilig med kjærlighet fra deg <3 :D

  SvarSlett
 3. Masse lykke til med magasinet og presentasjonen! Siste innspurten er alltid stressende, men deilig når man er ferdig :) Håper du legger ut noen bilder også så vi kan få se :D Mexico-fest hørtes kjempegøy ut, haha! Blir glad av å høre at du koste deg :D

  Og vil også bare si at jeg setter så utrolig stor pris på kommentarene dine! De er alltid så støttende og snille, og de varmer virkelig :) Det er også veldig godt å føle at noen forstår det jeg prater om og bryr seg, det betyr kjempemye! Og at du gir meg tips når jeg sliter litt er også utrolig koselig. Så tusen tusen takk for at du tar deg tid til å skrive sånne fine kommentarer, jeg setter virkelig utrolig stor pris på det!

  Nok en gang lykke til meg oppgaven, krysser fingrene for deg! :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.