fredag 28. januar 2011

En romantisk tragedieRegner med at ingen av dere blir sjokkert av at dagens innlegg handler om Kaizers Orchestras nyeste slipp: Violeta, Violeta - Volum I. Platen skal egentlig slippes på mandag, men for oss som er blodfans kom den i posten i dag. Limited ediotion til og med. Helt utrolig deilig! Jeg hadde ganske store forventninger til dette albumet etter alt jeg har hørt og lest. Da jeg trykket på play ble jeg sittende i Kaizers-koma gjennom alle de ti sangene og enda litt til.

Om dere noen gang har sett meg så entusiastisk at jeg nesten slår ned alle rundt meg, hopper, skriker og løper rundt - det er følelsen jeg sitter med nå! Ingenting kan få meg til å slutte å smile i dag, ikke engang det faktum at vi har fått strømregning fra to leverandører og må betale dobbelt. Er du fan kommer du til å elske dette albumet, er du ikke fan fra før kommer du til å bli det nå. Historien er helt ny, det er gjort mye nytt musikalsk, men det er fortsatt den herlige Kaizers- stemningen.

I dette volumet handler historien om Beatrice, hennes eks Kenneth og deres datter Violeta. Kenneth har stukket av med Violeta og reist verden rundt i syv år. Beatrice tar opp kampen og vil hjelpe Violeta å finne veien hjem igjen ved å bruke deres overnaturlige evner.

Jeg anbefaler Volum I på det sterkeste!

Hun var så vakker at de måtte gi henne navn to ganger 
- Kaizers Orchestra

3 kommentarer:

  1. Bra! :D Har hørt hele cden fem ganger rett etter hverandre i dag.. :P

    SvarSlett
  2. Jeg er ikke noen kjempefan av Kaizers Orchestra egentlig, men er noen sanger fra dem jeg liker veldig godt! :) Så gøy at du ble så inspirert av det albumet, kjenner igjen følelsen du beskriver!

    Og tusen takk for tips! Kan litt om bilderedigering egentlig siden jeg har gått to år på medier og kommunikasjon, men alltid bra med innspill uansett :) Men tror faktisk det er noe feil med pc'en min, siden jeg fant ut ista at bildene vises likt i Photoshop og på nettet. Så nå som jeg vet det går det jo sikkert lettere å redigere fremover! Det som har vært problemet før har jeg vært at dersom jeg åpnet bildet etter at det var redigert og lagret, var fargene helt annerledes, og jeg trodde det var den "riktige versjonen". Altså at det jeg så i Photoshop var feil. Men nå tror jeg at det jeg ser lagret på pc'en min er feil, hvert fall i forhold til internett. Har hatt pc'en min inne på "reparasjon" før (er skolepc, så har levert den inn på skolen sånn sett) for å sjekke opp hvorfor bildene er forskjellig i photoshop og i mappene mine selv om jeg bruker de samme innstillingene, og de fant ingen ting. Så ja, vet ikke hvorfor :) Men uansett, takk for tips! :D Håper det går greiere fremover nå som jeg vet at Photoshop og internett er likt i alle fall =)

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.