mandag 6. september 2010

FraværKort oppgavebeskrivelse: svart / hvitt = bakside og det som ligner på et magasin = forside. Oppgaven gikk ut på å lage en konvolutt for en kjent designer, jeg valgte Cipe Pineles. Hun er mest kjent som AD for bl.a. seventeen, Vogue og Charm. Derfor magasinreferansene. Man skal kunne se at arbeidet er gjort i 2010.. Baksiden er inspirert av et av hennes arbeid for Charm. Google it, hun var en veldig dyktig designer!

4 kommentarer:

 1. Skikkeleg tøft! :D (Eg klarer ikkje kome med noko betre kritikk/tilbakemelding på denne tida av døgnet...)

  SvarSlett
 2. syns det virker som en veldig fin oppgave. Har ikke greie på hvordan jeg skal gi kritikk, men syns litt syns på postmannen som må finne ut hvor denne skal!? Om det skal være en ting som skal postes. Ellers så det ut som et bland som kunen stått i hyllene på narvesen :) Du er flink jenta mi, veldig stolt ! ( selv om jeg desverre ikke har peiling på hvor mye arbeid som må til får å lage dette, men har fått litt innsikt av deg)
  Elsker og se hva du driver med!

  SvarSlett
 3. I like :) Skal det være en konvolutt til å ha i posten? Adressefeltet kunne kanskje vært litt mer tydelig. Digget forsiden! Kunne kanskje hatt litt mer kontraster osv i bildet. Men overall veldig kult :)

  SvarSlett
 4. Poirot: Forståelig! :P

  Matrosen & Kristin: Da skal jeg også gjøre adr. feltet mer tydelig, det fikk jeg ikke som tilbakemelding på skolen men fint å få det her!

  Det som er med Cipe Pineles sin stil var at det var veldig mye flater og rolige naturfarger, så ifølge oppgaven er det for mye som skjer, så skal endre hele bildet egentlig.. :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.