mandag 18. januar 2010

Jeg hadde lunsj med en snømann på badet ditt fordi Big Bird sa at jeg skulle gjøre det, og han er min leder.

Well well, på tide med en oppdatering.. Hm, hva har skjedd siden sist? Jeg har kjøpt salt lakris for 79 - 22 kr = 57 kr. Pernille, Brian og jeg var på kino i går og så Sherlock Holmes og da måtte vi selvfølgelig ha en hel godtepose hver med salt lakris. Jeg har også lekt student og gjort skolearbeid i form av masse lesing og skriving. Nå skal jeg begynne på designing igjen. :)

Leilighetsjakten går forholdsvis dårlig, mens husverten hinter om at vi gjerne kan flytte ut 1. februar! :O Fuck you, det er to uker til liks
om. Han har tydeligvis ikke sett hvor mange TING jeg faktisk eier. Det vil ta mer enn to uker å pakke sammen dette sneglehuset ja.

Også driver jeg enda med nesebløding og hosteanfall til de grader. Tror jeg skal gå til en øre, nese, hals lege og få orden på dette problemet. Noen som har gjort noe slikt før? Fikk tips av en venninne om det. Håper det virker.

Jeg går i tillegg med forferdelig stygge sko, såpass stygge at folk snur seg på gata og glor forskrekket først på skoene og deretter på meg. Tror de lurer på hva som går av meg mtp. at jeg faktisk går slik i offentligheten.

På Arken jobber det tre vaskemenn, ingen damer. Tror forresten de har ansatt en herre eller to til, men de er ikke med i denne historien. Det hele foregår slik:
Først kommer "faren" og vasker hele Arken om dagen. Deretter kommer "sønnen" hans og vasker akkuratt de samme stedene om kvelden. Så stenger senteret og "søskenbarnet" kommer kjørende og vasker alle gulvene (som allerede har blitt vasket 2 ganger samme dag) og når han har gjort det i en time er hans 13-timers lange arbeidsdag over. Nattahistorie fra meg til deg.

Ellers har jeg det ganske travelt, men liker å lese kule blogger eller se på TV-serier for å relaxe. Speaks!

8 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg veldig lyst på lakris xD Og jeg vil se bilde av skoene!

  SvarSlett
 2. Salt lakris e goodt <3 ! Og sjokk at du har det travelt da :p

  SvarSlett
 3. Vil ha lakris...:(

  eg har vært hos øre, nese, hals lege for både nese blødning og for mye hosting. Endte i : fjerning av blod åre og mandler.

  <3

  SvarSlett
 4. Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

  SvarSlett
 5. Valerie: Tror kje eg kan legga noge så horribelt ut på nettet..xD

  Kristin: Ja du måtte bare skaffa deg det neste dag? ^^

  Anonym: Hjelp! :P

  Pernille: Du har jo lika stort lager som meg sjøl.. :P

  SvarSlett
 6. Elsker bloggen din, så ikke døm meg når du går inn på min :)

  har utfordret deg:
  www.mangoes.blogg.no

  GD1B karina ;)

  SvarSlett
 7. Opulently I acquiesce in but I dream the brief should acquire more info then it has.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.