onsdag 11. november 2009

Kanskje me kan ta ein kaffi?

Dere lurer kanskje på hva som skjer med meg? Siden sist har jeg sluttet på skolen, ligget hjemme i senga og spilt Drømmefall i en uke og spist nøtter og bær -fordi det er sunt. Eller ikke.. :P

Tro det eller ei, men jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal tenke tilbake på livet i Bergen og huske at jeg gikk på skolen eller var på jobb. Å være student skal være en morsom og sosial tid!
Så dette har skjedd:
Jeg har vært med på diverse sosiale sammenkomster som f.eks. dobbeldate, bursdagsfest, vært ute og spist og jeg har spilt biljard.

Siden jeg fikk lønning handlet jeg en dyr Pumaveske som jeg nå spaserer rundt med. Det ser bra ut, om jeg må si det selv.

Jeg har tatt meg en spasertur hjem fra byen i ny og ne. Nå som alle veier er åpne igjen bruker jeg ikke mer enn 30 min, og det er jo ganske greit. Grunnen til at minusgradene ikke skremmer meg er at jeg kan kle meg skikkelig. Hemmeligheten er superundertøy.

Og når jeg glemmer headsettet hjemme hører jeg på musikk via høyttalerne på min iPhone, og driter i om folk jeg passerer reagerer.

I tillegg har jeg hatt matkrig og skjelt ut idiotiske menn på McDonalds. Jeg måtte bare forlate åstedet før jeg startet en slosskamp med dem.. :P

På toppen av det hele har vaskemaskinen startet tradisjon med å oversvømme badet med vann. Brukte avløpsrens i dag, så får vi se om jeg får vasket klær igjen i morgen.

Hva skjer med dere der ute? Jeg lovet tidligere en aldri så liten fest hos meg, og den tid skal nok komme med alle disse Haugesunderne i Bergen. Men før det; hva med å ta en kaffe en dag?

11 kommentarer:

 1. Hey hey you you <3
  Lyst å ta en kaffe rundt halv tolv tiden? Skal på jobbintervjuz kl elleve og må vente for meg selv helt til kvart over tre, for da er Simseboy ferdig på skulen. Ka du trur? :):):):):):)

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne ta en kaffe! Og jeg vil gjerne på fest! Jeg savner deg. Nyt livet!

  SvarSlett
 3. Slutta? :o Fant du ut at det va kje nåke for deg, elle va det folko elle at det du lerte va ein del du konne frå før av?

  SvarSlett
 4. slutta? :o
  Flytta tbake t Haugesund o då?

  SvarSlett
 5. Eg satt faktisk å tenkte på at eg ville spilla drømmefall for noen dagar siden (i går tror eg faktisk) :P
  Savne det spillet.

  SvarSlett
 6. Jammen eg like ikke kaffe eeeg :( Men me kan ta en cola eller en kinamat da ^^

  SvarSlett
 7. René: We got a date! ;)

  Ronja: Jaaa! <3 Savne deg og, kom him på besøk snart!

  Hilde & Aleksander: Selvfølgelig har eg ikkje slutta! Eg elske jo NKF. Dåkke må lesa skikkelig, eg skreiv jo "eller ikkje..":P

  Amanda: Har du spilt Den Lengste Reisen og? :D

  Kristin: Selvfølgelig! Sånn så den gongen.. xD <3

  SvarSlett
 8. Åja, eg trudde du meinte at nøtter og bær ikkje va sunt likavel. xD

  SvarSlett
 9. Haha, nei for det e jo kjempe sunt.. :P

  SvarSlett
 10. Så lenge kaffien er koffeinfri (og mjølkefri, of course), så bør det gå fint. :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.