torsdag 27. august 2009

This side up!

Har du noen gang hatt på deg linser i 16 timer istedet for kun 8 og kjent hvor utrolig tørre øynene blir og hvor vanskelig det blir å holde dem helt åpne? Har du også gjort dette hver dag i en uke? Da vet du hvordan mine øyne føles akkuratt nå.. Mens jeg satt på The Scotsman og sendte koslige meldinger med Kristin (grafisk på NKF i Stvg!) kom bartenderen bort til meg. Han truet med å kaste meg ut derfra om jeg ikke "holdt øynene mer åpne". Jeg svarte med å se på han som om han var verdens mest idiotiske person (noe han faktisk var!) og sa fuck you før jeg gikk derfra. Han fikk ingen "have a nice day" fra meg nei!
Jeg vet at jeg ikke burde la slikt gå innpå meg men jeg gidder ikke være på steder der jeg blir behandlet som en retard bare fordi jeg har drukket en halv cider! Så fra nå av: The Scotsman is banned FOREVER! Brenn i helvete!


Ellers har fadderuken vært kanon frem til nå. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å feste i 10 dager i strekk og sove 3 timer hver natt i russetida, for etter litt rolig drikking i noen få dager er jeg helt utslitt! I dag kjøpte jeg også ny studentkalender hvor jeg laget sidene selv. Det står "This side up!" på begge sider.. Morsomt!

4 kommentarer:

 1. SV: Men ka e vitsen vist den o e klikka ? :P
  (men eg kan få an tebars for det da XP )

  Nice sider :P

  SvarSlett
 2. åå, søta bildet:D
  Og kul kalender!
  Eg savne å sitta på siå av deg og skrive i kalenderene våras ! <3

  SvarSlett
 3. Kjenne te den med linsene, e heilt grusomt :S

  SvarSlett
 4. Herleg kalender. :D
  Og teit dude på The Scotsman.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.