lørdag 18. juli 2009

It DIGS to wake me up

Jeg har veldig lyst å skrive om noe spennende som har skjedd, lage deilig illustrasjonsbilde og poste det her på bloggen. Da jeg var totally i gang med dette nå oppdaget jeg at klokka er 10 og avreise til jobb er om en time. Siden jeg enda sitter i pysjen og har en real mengde dysjing og husarbeid å gjøre før jeg stikker, så blir det nok ingen QLe ilustrasjoner i dag heller.

Det jeg kan informere om er at Lene og Marianne har fått nytt bosted så det er innsflytningsfest med Lene i dag. Regner med en hel del brukbare bilder til blogging etterpå (??) og minst én god historie.. Samboeren befinner seg i London med avslått telefon, så dette kan bli hardt! Utenfor huset mitt drives det enda med bygging av Bybanen, slik det har gjort nesten hele tiden jeg har bodd her.. Om morgenen våkner jeg ikke av lyden av graving og bygging, men av den biip-biip-BIIIP-lyden som kommer når de rygger bakover. (Nå kom den igjen!!)

Ellers have a good life until I return with gossip so fresh that you can still smell which bubblegum the "gossip-starter" had when she told me the incredible news! xD

4 kommentarer:

 1. HHAHAHA, digget siste paragraf.
  Jeg tror du var på bussen i dag, men jeg så deg ikke før du gikk av.. :P

  SvarSlett
 2. Uuh, fra eller til Åsane?

  SvarSlett
 3. Synest du har kjekke/underhaldande innlegg uansett, eg. :)

  SvarSlett
 4. Poirot: Så bra og ditto! :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.