søndag 15. mars 2009

Søvn er fienden

Folk blogger så sinnsykt mye og jeg må være ærlig og si at jeg ikke tar meg tid til å lese alt. Har det travelt nok og prøver å prioritere tid til soving og skolearbeid. Må jo lese ut særemne boken på over 700 sider innen mandag. Har 2-300 sider igjen. I går var jeg på skolen, trente, ryddet og vasket litt før jeg tilbragte litt etterlengtet tid med Marianne. Da jeg kom hjem sa jeg til Brian: "skal bare en tur på do før jeg legger meg.." Før jeg kom meg på do sloknet jeg oppå dynen, fullt påkledd og hele pakka. Han vekket med i dag da jeg måtte gå på jobb.

Vi reiste rett fra jobb i Åsane til Ina i Loddefjord. Her hadde vi jentekveld frem til kl. 02. Totalt forberedt på å legge meg da jeg kom hjem oppdaget jeg at gangen var full av sko og hybelen full av folk. Brian hadde besøk, så her sitter vi. Trening og skolearbeid i morgen, men så har jeg så mye annet som skulle vært gjort også. Ja, jeg vet hva du tenker; jeg hadde ikke trengt å være med verken Marianne eller på jentekveld i dag, men det går grenser før jeg setter meg ned en lørdagskvld og jobber med matteinnlevering. Håper du også har like mye og gjøre som meg...


I tillegg kjøpte jeg en 500GB harddisk som er rød og rosa og fungerer veldig bra med TimeMachine. Den heter Faenskap Mjærte Angz.Klokka er blitt 04.04, og det er fortsatt liv i folket. Dvs. at det er umulig for meg å sove..

5 kommentarer:

 1. Stakkars! Har sikkert egentlig en del å gjør eg, men du vet, eg e ikke den som får med meg mest da.. Men gjorde faktisk litt lekser igårkveld, flinke meg.

  SvarSlett
 2. Aw! Du får komme opp til meg og sove neste gang^^

  SvarSlett
 3. Aff, hate å ha det så travelt! Trenge dessuten litt tid te venner og kjekt òg, ellers går du berserk. :O

  Håpa du fekk deg litt søvn te slutt. :)

  SvarSlett
 4. Det blei god natt i seks tiå ja.. :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.