søndag 15. mars 2009

Søvn er fienden

Folk blogger så sinnsykt mye og jeg må være ærlig og si at jeg ikke tar meg tid til å lese alt. Har det travelt nok og prøver å prioritere tid til soving og skolearbeid. Må jo lese ut særemne boken på over 700 sider innen mandag. Har 2-300 sider igjen. I går var jeg på skolen, trente, ryddet og vasket litt før jeg tilbragte litt etterlengtet tid med Marianne. Da jeg kom hjem sa jeg til Brian: "skal bare en tur på do før jeg legger meg.." Før jeg kom meg på do sloknet jeg oppå dynen, fullt påkledd og hele pakka. Han vekket med i dag da jeg måtte gå på jobb.

Vi reiste rett fra jobb i Åsane til Ina i Loddefjord. Her hadde vi jentekveld frem til kl. 02. Totalt forberedt på å legge meg da jeg kom hjem oppdaget jeg at gangen var full av sko og hybelen full av folk. Brian hadde besøk, så her sitter vi. Trening og skolearbeid i morgen, men så har jeg så mye annet som skulle vært gjort også. Ja, jeg vet hva du tenker; jeg hadde ikke trengt å være med verken Marianne eller på jentekveld i dag, men det går grenser før jeg setter meg ned en lørdagskvld og jobber med matteinnlevering. Håper du også har like mye og gjøre som meg...


I tillegg kjøpte jeg en 500GB harddisk som er rød og rosa og fungerer veldig bra med TimeMachine. Den heter Faenskap Mjærte Angz.



Klokka er blitt 04.04, og det er fortsatt liv i folket. Dvs. at det er umulig for meg å sove..

5 kommentarer:

 1. Stakkars! Har sikkert egentlig en del å gjør eg, men du vet, eg e ikke den som får med meg mest da.. Men gjorde faktisk litt lekser igårkveld, flinke meg.

  SvarSlett
 2. Aw! Du får komme opp til meg og sove neste gang^^

  SvarSlett
 3. Aff, hate å ha det så travelt! Trenge dessuten litt tid te venner og kjekt òg, ellers går du berserk. :O

  Håpa du fekk deg litt søvn te slutt. :)

  SvarSlett
 4. Det blei god natt i seks tiå ja.. :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.