tirsdag 10. mars 2009

Spiller Drømmefall. Ikke tid til overskrift.

God morgen alle sammen
God morgen far og mor
God morgen lillesøster
God morgen storebror
God morgen trær og blomster
God morgen fugler små
God morgen kjære lyse sol
på himlen klar og blå



Da var dagen startet med en sang. I går var jeg på kaffekurs hos Friele. Vi laget espresso, cappuchino og caffé latte/mocca. Vi lærte om kaffebønner, steamet melk og alle andre drikker vi selger på Bon Appétit som f.eks. macchiato og americano. Jeg lærte faktisk en hel del, så om du kommer på Bon har jeg svar på dine mange spørsmål. Selvfølgelig smakte vi på det vi laget, og jeg er imponert over meg selv. Selv om jeg er en kaffehater.. kanskje litt sterkt ord? kaffemisliker så drakk jeg alt. Espresso var ikke noe for meg, men gud så flink jeg var til å lage cappuchino og caffé mocca. Jeg lærte meg selv å drikke kaffe, og da jeg kom hjem laget jeg meg jaggu en kopp da også. (Jeg drikker en nå og...)
Dagen i dag derimot har vært ganske annerledes. Med Per som vikar skulle vi lære om RAW foto. Jippi, vi lærte det i fjor vi, så bæda! Christine, Mariel og jeg tok turen til Bryggen (er det fortsatt bryggen så langt ute?) for å ta bilder av båten med navnet etellerannet, vi kaller den Go Fuck. Til tross for adgang forbudt skiltet spankulerte vi bort og begynte å fotografere. Et par hoder stakk opp i ny og ne og rett som det var stod vi midt i en manneskog på dekk. Vi hadde blitt invitert opp i båten og ble guidet av "uhm.. You can call me Peter". Mennene glodde og vi fotograferte. En vellykket dag, spør du meg!



Nå viser Brian meg at han har installert Drømmefall for meg på sin data. Spillet jeg kjøpte for 600 kr i 2006, men aldri har spilt fordi min tidligere PC ikke tålte en dritt. GOTTA GO!

7 kommentarer:

  1. Drømmefall e så kjekt. :D

    SvarSlett
  2. Oioioioi... Nå e du inne i kaffivhelvete asså xD Kjenne t d sjøl... :P

    SvarSlett
  3. Stilige bilder:)
    kaffe er fælt !

    SvarSlett
  4. Liker tauene på det nederste bildet.

    SvarSlett
  5. Amanda: SKAMNAIS!

    Oda: Takk :)

    Fusionized: Himmelen meine du? NAM NAM!

    Kristin: Takk og eg trudde ADLRI eg kom te å lika det. Akk så det bare kom te meg ein dag.. xD

    Håkz: Takk for det. Du sko sett originalbilde. Lite pent. :P

    SvarSlett
  6. :P Ja egentlig meine eg himmelen...
    's goooooood!

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.