tirsdag 17. februar 2009

Eg har kje tid te å lera!

Hvordan få sinnsykt dårlig samvittighet overfor samboeren? Vask favorittgenseren hans som er svart og hvit stripete, slik at den får et utrolig stygt preg av grønne flekker.

Jeg har lyst å designe, være kreativ og utfolde meg grafisk! Allikevel sitter jeg i den samme stolen som jeg satte med ned i kl. 09 i dag morges; endelig har jeg lest gjennom pensum til prøven i morgen. At jeg er mer opplyst om mediepolitikken i Norge, opphavsrett og allmennkringkasting er et faktum. Et kjedelig faktum. Jeg lærer så mye nytt hele tiden. Ting jeg ikke VIL lære, men MÅ lære. Lærdom jeg kan dra nytte av. Sinnsykt?!

Friminuttene jeg har belønnet meg selv med har gått til klesvask, oppvask og handling. Nå skal jeg lese gjennom alle mine notater og finne svar på spørsmålene som kommer på prøven, fordi jeg vet jeg mangler endel svar.


Utenom dette er livet fint og været ustabilt.
Jeg håper forresten folk tar en titt på listen over linker. Den oppdateres gjevnlig og inneholder kun kanonfete internettsider.

10 kommentarer:

 1. Hadde vært mye kjekkere om vi bare kunne lære det vi ville lære! Det som var litt relevant lizzzm.

  SvarSlett
 2. Det hørtes kjedligt ut, ja. :-P

  SvarSlett
 3. Awh, håpar prøven gjekk bra, i det minste!

  SvarSlett
 4. René: tar det itte deg ;D

  Kristin: JA, det hadde vore digg

  Hilde: It was, just like historietimane nå..

  Poirot: Det va sånn 4 spm. type "skriv alt du vett om heila kapittelet".. :P

  SvarSlett
 5. Eg irriterer meg grøn, gul og blå over eit spørsmål eg gløymte å svare noko vesentleg på i dag, me hadde norskprøve... (Fordi det fyrste spørsmålet var kva sjangrar som var innafor norrøn litteratur og kva som kjenneteikna dei, og sjølv om eg tenkte på skaldekvad og skulle til å skrive om dei, gløymte eg dei ut likevel og kom ikkje på det før nokre timar seinare, medan eg heldt på med noko heilt anna... Gah!)

  SvarSlett
 6. ÅrH!! Sykt irriteranes!!! :S

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.