onsdag 7. januar 2009

Mugla first price ost er NAM?!

2009 er i gang og for meg betyr dette å søke seg videre på skole, velge utdanning osv. Mange andre sliter kanskje også med problemet om å ikke vite hva de vil osv. Jeg skal gi dere et problem mindre; Vurderer du å flytte hjemmefra, kan jeg fortelle deg litt om hvordan det er, så er du forberedt på NOE iallefall. Jeg har bodd alene i ca. 2 år nå, og lever (sånn ca.) enda, så jeg må jo gjøre noe riktig..?

Du kan ha liggebesøk NÅR du vil.

Og av HVEM du vil.

Frokosten velger du selv, og den kan også spises kl. 3 om dagen på Fløifjellet (hvis du er i Bergen). Ergo man kan også SOVE hvor lenge man vil.

Det er VELDIG EKSTREMT SINNSYKT DYRT, så du ender nok opp med å spise muglet First Price ost du også. Ta det med ro; man blir bare dårlig i magen i et par timer, så går det over.

Du kan ROTE hvor mye du vil uten at noen klager, bruke hele dager foran data og TV, gjerne med tepper, dyner, Cola og annet godteri. (I tillegg innrede slik du selv ønsker).

Du kan spille musikk på FULL GUFFE. Hvis du flytter til et studentområde er det ingen som klager fordi du MÅ spille høy musikk for å overdøve de andre.

Og selvfølgelig; DU KAN KOMME OG GÅ NÅR DU SELV ØNSKER!


FuNfAcT: Da skoledagen begynte i dag, var vi 3 personer som hadde møtt opp: Christine, Håkon og meg. VI kom til og med "for sent" pga. været. Det sier litt om bildefaget kanskje??

8 kommentarer:

 1. men hvis eg flytte så kjenne eg ingen og da bare sitte eg alene hele dagen og det e ikke så gøy :(

  SvarSlett
 2. xD og det e ikkje ost eingong! D e itteligning :P

  SvarSlett
 3. Kristin: Du får jo venner! På skolar arrangere de jo fadder-greier osv..:P

  Fusionized: Sko ha ann på lasagnen ;)!

  SvarSlett
 4. Du e så herlige og kommentere det på "dei fleste" innleggene mine. <3

  SvarSlett
 5. Haha, eg vil bu hima. :P Not.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.