onsdag 3. desember 2008

It can't be! / Det kan ische være!

... "i morgen"... "Om eg sa I MORGEN?!"
Stemmer det, jeg sa i morgen istedet for i mårå. Dette er gale! Sier av og til tre, selv om læreren synes jeg er skjønnere når jeg sier tri, og har begynt å bruke Bergenske ord og setninger.
Når jeg tar kunder på jobb må jeg ofte oversette til litt penere dialekt, siden ikke alle forstår hva jeg sier. Somebody save me!!

I dag oppdaget jeg også noe litt morsomt. I bladet Spirit har de brukt en font som overskrift på en artikkel. Den samme fonten er brukt på plakaten til den lokale konserten Loddapalooza. Ikke nok med det, men jeg så den enda en gang i dag og gjett hvor det var?! Erlend Loe sin bok "Kurtby". HELT SAMME FONTEN på alle 3. Hahaha, det var morsomt ja!

Snart er det for sent å stemme på iPhone saken, men fortvil ikke! Jeg har lagt ut en ny med spørsmål om julekalender. Jeg har glemt å skrive appelsinkalender :/.

Utenom sier rådgiverne at det er bedre å studere på offentlig skole enn privat og at man er mer ettertraktet i arbeidsmiljøet da. Også at man ikke trenger å studere i Bergen, men det er bedre å flytte vekk. Jeg har jo flytte hit for å studere!! Uansett så finnes ingen offentlige skoler med grafisk design i Bergen, kun private og folkehøyskoler med fotolinjer e.l.
ÅRGH!

8 kommentarer:

 1. Haha, din søte mediageek. <3 Er som når me går nede i byn og kommenterer ting og seier til dømes "Haha, det er SÅ vektorgrafikk!" etc. Det er ganske gøy. :D

  SvarSlett
 2. Khib virke jo ganske bra da;p

  SvarSlett
 3. muahaha Angela! vi gjør deg om til Bergenser. vart du skremt nu?

  det med fonten var ekstremt.. random.. men jeg tenker sånn av og til jeg også. ikke fortvil. :D

  og ja, jeg skjønte med en gang at han hadde epilepsi. =/

  SvarSlett
 4. haha , samme font, flauut. hihihi.
  khib e vel offentlig? kanskje. vetkje. haha , teite rådgiver. Tror ikke akkurat en blir mer ettertraktet i mediebransjen om en har latt være å gå private medieskoler , ehhh

  SvarSlett
 5. Du har glemt snopekalender! :(

  SvarSlett
 6. Hahaha xD
  Fonter lixm.
  Jeg hater den ene "afrika" fonten som de bruker på en butikk.

  SvarSlett
 7. Vi er nørds, er bare å innse det^^

  SvarSlett
 8. Det versta va at når eg nå sko laga bursdagskort te Maya & Mariel så fant eg ann innpå macen min xD Huske eg brukte an eingong sånn såvidt som ein o.skr. te ein filmanmeldelse.. xD

  Om khib: Eg HAR IKKJE lyst å gå der. Føle eg komme te å bli sånn annema og tru eg kan kunst, men egentlig bare går kledd i grønne ponchoar med hål i .. xD

  Også om studiet står det "fordypning i fagområdene visuell kommunikasjon og møbel- og romdesign/interiørarkitektur."


  Eg vil ikkje bli ein Bergenser, takk :P...

  Også tenke eg at det e bedre å gå på privatskole og bli god i det eg like, enn å studera medievitenskap og hata det ..? :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.