onsdag 31. desember 2008

2008

Jaokei, enda et år er over. NESTEN! Det er natt, men det er 31. desember allikevel. Natten til nyttårsaften er det faktisk. Klisjéaktig som jeg er, her kommer årets oppsummering i kortest mulig trekk.

JANUAR

Lene 18 år: Feiring i Haugesung & på Utsira. SingStar kveld hos Lovise. Irmelin 18 år. Noen (Celina?) har bakt kake som alle i klassen spiser i kantina. Kristin og jeg utfører anti-røyke kampanje for Johan og Kjartan. Jeg tar bilder av alle. Simon og jeg lager "The Nuudel Story" i lyd. Vinterfest med Bon Appétit. Amanda med Siri. Åpen dag på skolen, Kristin og jeg er med Håvard. Jeg bruker Kristin som modell i mitt pop art prosjekt.


FEBRUAR

Klassefest. Jaran 18 år. Utplassering. Rot og tutorials. Solbriller. Ringenes Herre Maraton. Vnterferie og Marianne kjøper truser.


MARS

SingStar kveld hos Millie. Jeg får ny mobil og Siv får tattoo! Aktivitetsdag i Svandalen. Kristin tar bilder av Bon Appétit ansatte. Offic koser seg på bussen, spiser kake og tar bilder. HDR fotosafari. Millie, Espen og jeg tar en fest; bare oss tre! Marianne og jeg kjøper frokost dagen derpå, den spises på Hauge skole. Årlig påsketur til Nuten med Marianne, Lene og Inga. Showtime hos Elisabeth! Rekeparty hos Charlotte. Det er snø ute. Inga og jeg reiser Karmøy rundt. Fortsatt snø, også på Åkra. Celina, Simon, Hanne, en person jeg ikke ser hvem er og jeg tar bilder på Sandane. Russeportretter av Marianne. Special people only møtes hos Oda.


APRIL

Jazzkonsert. Marianne arrangerer Frihetskonsert (HU). KLASSETUR TIL LONDON!! (Årets høydepunkt). Future plakat.


MAI

Bilder til Kreativ Festivalen, Kristin og jeg som leker oss. 16. mai, 17. mai!! London igjen med Bon Appétit. Nye klistremerker til Wallem . Grilling med klassene hos Mabel. Min første fest i Kopervik.


JUNI

Åkrasand! Konsert i Kopervik. Eksamen, streik. Avinstallering av hele CS3- pakken. ROCK FEST (Høydepunkt nr. 2). HABA fikk sølv i 2. div. Vi er flinke. Siste skoledag ÅVGS. Supreme Summer ball som tok helt av!! Spania til mamma med Marianne og Lene.


JULI

Hjem fra Spania. Saiko på besøk. Hawaiiparty hos Alice, ropte på Sverre. Knappen er tilbake etter ett år i Spania! :D Dette feires i Valevåg. Siri & Elisabeth feirer sin bursdag. Kom inn på skole i Bergen! Jeg reiser på utallige visninger. Det regner i Bergen. Prøver å bake Maryland cookies. Enda ett rekeparty hos Charlotte. Min andre fest i Kopervik. Streetbasket. Enda en feiring av at Knappen er tilbake, denne gangen på Bleikemyr i hennes leilighet. Grilling hos Lene med Marianne, Charlotte og Brian.

AUGUST
Lene og Marianne flytter inn i Bergen. Familieselskap. ANGELA 18 år! (Okay, dette er høydepunktet!) Piratparty! Jeg flytter til Bergen. Blir kjent med folk. Siv og Øystein på besøk. Begynner på Lax. Charlotte på besøk. Besøker Haugesund, koser meg hos Kjetil.

SEPTEMBER

Emergenza @ Hulen. Brian på besøk. Pappa på besøk. Besøker Fløybanen for første gang i mitt liv. Amanda på besøk, storshopping. Høstferie.


OKTOBER

Millie og Lovise på besøk. Akvariet. Emergenza @ Garage. Kaizers konsert! (Høydepunkt dette også). Julebord med Bon Appétit, selv om jeg ikke jobber der lengre.

NOVEMBER

Jeg tar bilder av alt. Går på party på Kolnes av alle steder. Det er snø. Tar mer bilder. Får førjulsgave fra Marianne. Emergenza @ Verftet.


DESEMBER

Lager pepperkakehus. Tar bilder. Maya & Mariel feirer sine bursdager. Suppose konsert igjen. Party @ my hybel. Kristin sin bursdag, inkl. selskap. Marianne og jeg ser på Verdens største pepperkakeby. Folk gir meg finger'n. Diverse juleavslutninger på skolen som toppes med at alle skal gå rundt juletreet. Russe kick-off. Julen kommer til Haugesund, julaften osv. Knusing av pepperkakehus. Nyttår.


JA,
du er unskyldt hvis du ikke gidder å lese alt. Det har vært et spennende år, og håper 2009 blir enda bedre. Mitt nyttårsforsett er at jeg skal sette 3 mål for hver mnd. og KLARE å utføre dem. Jeg kaller dette prosjektet "How to save A(ngela's) life 2009". Jeg har også laget videoblogg i dag, og jeg mener det ikke er for mye forlangt at du tar en titt på den. Det er tross alt kun 6 min og 19 sek av ditt liv. Jeg brukte MYE lengre tid på å lage den. (Nei, nå bruker den 138 år på å laste opp, så det får vi ta en annen gang).

GODT NYTT ÅR!

13 kommentarer:

 1. Å du klage på mine innlegg. :P Eg leste faktisk alt. Men det e fordi eg IKKJE får sova ein plass.

  Masse spanandes der ja. Har fått me deg at eg har NY BLOGG sant? :P

  KLEM

  SvarSlett
 2. Jepp eg trur nå eg la ann te på bloglovin :D

  E jo greit med ein oppsummering på slutten av året .. xD

  KLEM

  SvarSlett
 3. Hahaha, "How to save A(ngela's) life 2009" xD Fine :-P

  Godt nyttår, ja! :)

  SvarSlett
 4. Ohjeah, nå ska me få det på stell :P

  SvarSlett
 5. godt nyttår darling:D Eg har hatt et veldig fint år med deg, eller hvertfall første halvdel :p

  SvarSlett
 6. <3 Darling

  Andre halvdel med deg va bra den O, men kunne vært bedre.. ;)

  (Oi, eg gror min egen blogg i dag..xD)

  SvarSlett
 7. Godt nyttår! ^^,
  jeg vil se videoennn

  SvarSlett
 8. Mye festing og party jaffal :P

  PS: Ikkje rart du ikkje ser det nya mitt; du må jo linka t http://akarlsen.co.nr/blogg.html :P

  SvarSlett
 9. Pernille: Den komme nok .. ;D

  Aleksander: Aah, I see. Ka e det du har gjort for å ha det sånn? Egentlig blogspot, men med kult design liksom.. xD

  SvarSlett
 10. Jorunn: :)

  Poirot: Joda..:P

  Hilde: Thanx :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.