fredag 21. november 2008

En lang reise

Okay, dette blir en del innlegg rett etter hverandre, men hør nå hva som har skjedd: Da skolen var slutt tok jeg som vanlig bussen inn til byen. Vi ankom på et perfekt tidspunkt slik at jeg bare måtte vente noen minutter på bussen hjem til meg. Så der stod jeg, iskald og våt mens snøen dalte ned. Busser kom og busser gikk og da jeg hadde ventet i over en halv time gav jeg opp! Bussen min kom ikke, det var bare å innse det. Dermed tok jeg en annen buss til Fjøsangerveien. Mans jeg satt på den la jeg merke til at bussen til meg kom kjørende rett bak.
I hybelen var lyset slått av men musikken dunket. Elektrikeren var på besøk og fikset lys til meg på badet. Det var midlertidig slik at jeg hadde lys gjennom helgen, så kommer han tilbake på mandag.
Deretter stresset jeg totalt for å nå kystbussen 15.50 til Haugesund. To busser kjørte forbi, men den tredje stoppet. Etter en liten stund stod vi i en laaaaang kø. Det hadde vært en ulykke og vi stod bom stille i minst 1,5 timer. Når vi endelig beveget oss igjen kjørte vi til båten. Vi skulle tatt båten kl. 5, men nå var klokken blitt ti på halv 7. Neste båt skulle gå 18.30. Men der satt vi igjen. Dritleie av ingen beveglelse på bussen skjønte vi at også båten var forsinket. Og nå sitter jeg her og håper jeg kommer meg til Haugesund i løpet av kvelden.

Jeg er sulten og batteriet på Wallem tar snart slutt :P

Ha en fin helg folkens!! :DOHSHIT, BØLGER!!!! Ö

5 kommentarer:

 1. Føler eg gjentar meg sjølv, men; stakkars!

  SvarSlett
 2. Håper du kom deg fram i en bit, iallefall! Det snør enda her. Hvis det fortsetter slik som dette, kan det være du ikke finner veien tilbake igjen på søndag...

  SvarSlett
 3. Haha :P
  Men, ja. I HATE BUSSAR! :P

  SvarSlett
 4. Takk for sympati.. Håpe nå eg komme fram?! Får ta ein tidlige buss ;)

  TOTAL BUSSTID = 5t og 40min.
  Egentlig busstid = 3t og 15min.
  TOTAL REISETID var over 6 timer!
  Gjett om eg va sur når eg kom fram.. xD

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.