søndag 14. september 2008

I am cooold!

En liten historie om meg:
- Ehm, om du skal tilbake til sentrum etterpå? spør Angela buss-sjåføren forsiktig. Han sukker tungt og svarer: - Huffameg, har du tatt feil buss? Angela er ganske flau når hun må svare ja. Sjåføren kjører henne til Oasen hvor hun skal vente på neste buss til byen. Selv parkerer han et stykke bortenfor og venter der. Det er en iskald septemberkveld, men Angela er ikke ikledd mer enn tunika og tights med en åpen genser over. Etter 15-20 minutter begynner bussen hun hadde tatt til Oasen å bevege seg mot Angela igjen. Sjåføren vinker henne bort idet han åpnet dørene, det var han samme som hadde tatt henne med hit. - Skal du være med meg ut på tur? Til sentrum? spør han med et smil.


Helgas gjøremål: Innredet hybelen med hyller, bilder osv.

13 kommentarer:

 1. kjekk bussjåfør:) litt kjekkare enn han sure så eg har avåte på skolebussen.. han så alltid klage på at folk trykke for tidlig, eller for seint, har for mye penger, eller står på feil plass..

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. aw så bra du hadde ein koselige sjåfør då:D

  SvarSlett
 4. Ja det va kosligt :P
  Simon: Off, ja han e FORFERDELIGE!! Klikke jo totalt for ALT!.. xD

  SvarSlett
 5. ja seriøst!! han e grusom!!

  SvarSlett
 6. Nåwh, han konne nå latt deg sitta i bussen i mens an tenkte på om an sko tebake, elle viss an visste at an sko tebake og bare hadde pause, så konne du nå fått vore inne å varma deg :( :p

  SvarSlett
 7. eg blir seriøst sur kvar gang han kjøre bussen!

  SvarSlett
 8. Enige i det Hilde. Han andra liksom ruta te ei aen så sko te byen.. :P

  I KNOW, Simon! Han jors på å skapa dårlig stemning! Utenom når folk tar ann fra skulen og han klikke heilt og alle ler av han. Utenom at då kjøre han i tillegg så ein gris og det blir SKUMMELT!

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.