søndag 7. september 2008

God helg

Helga har vært herlig! Fredag var en genial dag på skolen! Var dautrøtt etter en ekstrem konsert på Hulen på torsdagen! :D Var konkurranse og jeg var der for å støtte Arthropoda (9. plass) og Suppose (2. plass)! De var ett poeng fra førsteplassen og alle hadde det überawzuum!
Mattelæreren merket at jeg var trett neste dag. I gymmen kunne vi velge mellom jogging, sykling og rulleskøyter, noe Mariel, Preben og jeg foretrakk. Det var utrolig gøy! :D Pernille tok bilder, men jeg har ikke dem enda. Følte jeg nådde et mål da jeg klarte å stå under broa og i tillegg hoppe (bokstavelig talt) over hull/kommer i bakken. Naturfag er alltid gøy siden vi har en kul lærer.

Jeg har tilbrakt tiden med Marianne, Brian og Heroes. Vi har storkost oss. Brian og jeg var på shopping (han var den eneste som kjøpte noe) og Marianne og jeg var på party med Brian sine venner. Han var kvalm aka not attending xD..

Hybelen er et totalt vrak, jeg må få orden på mye. Jeg er sliten, men har kost meg veldig mye.


En bit av russekortet mitt, please don't copy.. :)

I listen to bands who don't really exist!

Ser du hva det siste bildet er??

5 kommentarer:

 1. Awh, så gøy å lese at du har hatt det kjekt. :)

  SvarSlett
 2. OMG! E d it`s learning-bygget?!?!
  :O
  xD

  SvarSlett
 3. Wooow! Du såg det AL!! :D:D Gratz! Du vinne ein gratis spasertur te Bergen for å se på bygget .. Eg bor rett vedsidenav .. :P

  SvarSlett
 4. Haha , rulleskøyter :D Nice !!
  Eg må få russakortet ditt, sant ?

  SvarSlett
 5. Ikkje snakk om noge aent Kristin! Og eg ditt :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.