fredag 26. september 2008

Det regner igjen... AKA Raindrops are falling on my head, dududum...

Det var et rent helvete å våkne i dag, grunnet gårsdagens hendelser. Hadde det ikke vært for at jeg ble vekt av Random Dude, så hadde jeg sovet gjennom hele skoledagen. På skolen var jeg så dårlig at jeg spydde. Allikevel deltok jeg i gymtimen, jeg ble faktisk bedre i magen og verre i hodet. Etterpå var vi på Ungdomgsbedrift Kick Off i Grieghallen. Dette ble avsluttet med noe veldig morsomt:
Det begynte med en konkurranse om hvem som kunne drikke en 0,5 l Cola raksest og endte opp med seks ungdommer som stod uten en sko og sokk, presenterte navnet sitt med sokken som dukke på hånden før de drakk Colaen gjennom den brukte sokken til nabomannen. Det var helt sykt, men vinneren fikk 500 kr!


Amanda kommer på besøk i dag. Hun ankommer om 3-4 timer. Det blir awzum! Tenkte at vi skulle på Vestkanten å shoppe og bade i morgen sammen med Lene. På søndag reiser vi sammen til Mannes og jeg blir på Haugalandet frem til søndag 5. oktober. Håper jeg får henge med alle sammen, og selvfølgelig kommer jeg på besøk både på Vardafjell og Åkra. Hvilke tidspunkter passer best? :)

8 kommentarer:

 1. åh, utrolig fine klær du hadde på deg ! :D
  Emm , på vardafjell passe det vel best i mediaen, som vil si mandag 0945-1505 eller torsdag med studietimer 3 og 4 time, og media resten, altså fra 0945 da og ;)

  SvarSlett
 2. Takk :P

  Jepp, ska hugsa det ;)

  SvarSlett
 3. Passe best på tirsdagen fra tredje time og utover for då har me media.men i noen av timane ska me ha kurs i aftereffects. og på fredagen fra halv ellve te to

  SvarSlett
 4. Måndag eller torsdag er då me har media, i alle fall. :)

  SvarSlett
 5. Nå sitte eg på båten :D Snart ferige den :) Glede meg sjukt te bussen e ferige å eg får sjiklige friskt bergenregn i ansikte :P Har kj vært i bergen siden.. ehh.. lenge ! :P Du må jaffal besøka Åkra sa kjartan :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.