lørdag 16. august 2008

Her bor Angela

I GÅR: Fredag 15. august 2008

Det sies at kvinner skal vaske og lage mat, mens menn skal drikke øl, røyke og se på fotball. Dette trodde iallefall tydeligvis han som bodde i leiligheten før meg. Herregud så ekkelt det var her når jeg kom! Han hadde ikke vasket NOEN ting, kun brukt Swiffer over gulvet kjapt. Vegger og tak er fargen gulbrunt av røyk og jeg finner både mat og hår de fleste steder. Kjøleskap, skuffer og skap er fulle av gammle smuler og annet dritt som har grodd fast. Årgh! Jeg er så forbanna!! Marianne og jeg skrubbet endel i går og jeg holder enda på i dag. Har mye å pakke ut, men må jo vaske alt før jeg kan sette ting i skaper og hyller. Dette kan ta sin tid. Når det er sagt vil jeg si at jeg digger Bergen. Klarte til og med å komme meg hjem i dag. Sitter i sofaen og hører på McMusic 11 som bl.a. inneholder Britney sin “Ooups I did it again!” mens jeg koser meg med Cola og M. Skriver mer i morgen og publiserer på bloggen når jeg får Internett.


I DAG: Lørdag 16. august 2008

Endelig har jeg fått Internett. Jeg burde rydde og pakke helt ut, men bare måtte innom nettet først. Har til og med kjøpt dokost i dag. Skal sove hos Marianne i natt. Jeg har kjøpt busskort. Måtte stå i kø i en time. Fra 11.49 - 12.52 Ö! Savner folk allerede, håper dere klarer dere uten meg i Haugesund og på Karmøy.. xD

6 kommentarer:

 1. kjiipt at det ikke var vasket da.. men fint du har fått nett hvertfall.. :P

  SvarSlett
 2. Jeah! Har vaska gulvet i dag så e bare tak og vegger igjen.. :P

  SvarSlett
 3. Eeew, så gross! Du burde ha fått noko avslag på grunn av det or something. Seriously! Håpar det vert betre og koselegare når du har fått vaska og styrt på.
  Saknar deg, venen. <3

  SvarSlett
 4. eg klare meg sånn heilt greit.

  SvarSlett
 5. Du må ta bilder inne :D For det ser så fint ut utenfra xD

  SvarSlett
 6. P: Ja syns eg O!.. :S:P
  Men har jo vaska osv nå, så e mye bedre. Mangle bare nogen hyller ++ så e det PERFEKT! :D

  Savne deg O! <3


  T: ...? :P


  C: Ska gjør det når eg har komt meg skikkelig i orden. :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.