tirsdag 3. juni 2008

Når eg blir stor...

Da jeg var mindre var min store drøm å bli advokat. Slik skulle jeg tjene mye penger. Når jeg gikk lei av dette skulle jeg bli busssjøfår bare for å ha noe å gjør og tjene litt ekstra penger nå og da. Dette endret seg selvfølgelig og jeg skulle bli fotograf eller journalist. Jeg begynte på media og fant ut at det var noe av det verste som fantes! xD Jeg ville heller jobbe med film som utviklet seg til radio > tv > designer > animatør. Jeg har lurt på hva jeg vil og endrer mening oftere enn du skifter sokker. Planen var å gå på Noroff som er verdens kuuuuleste skole. Den er privat og veldig dyr, i tillegg til at jeg har hørt litt negative ting om den. Nå er jeg forelsket i Idefagskolen hvor jeg gjerne vil studere 3D design. Skolen ligger mellom Oslo og Skien, så hva med Bergen?! Oi oi, jeg kommer til å slite med å vite hva jeg skal velge neste år.
Jeg kan jo alltids skjekke mer opp på hva Norges Kreative Fagskole har å tilby siden det bl.a. ligger i Bergen, men nå må jeg sove.

Noen andre som vet / ikke vet hva de skal bli? :)


Dagens nick: Angela  Schnidl
Dagens personlige melding: (L) Wallem > Gitt opp :P


5 kommentarer:

 1. Eg og har sett litt på Idefagskolen og Norges kreative fagskole, men eg har ikke peiling. Og så har eg alltid sagt at eg ska på folkehøyskole, og eg har litt lyst og litt ikke lyst.
  Eg komme te å slita sjukt me ka eg ska jørr etter videregående.. Kanskje eg ska ta meg en tur til rådgiveren på vardafjell...

  SvarSlett
 2. Hahahah! Ja me kan jo gå ilag.. Men kanskje han må summa seg litt då?! :O
  xD

  SvarSlett
 3. Eg forandre meininger ofte eg o, men eg tror det eg har allermest lyst og drive med e film ! Blir aldri lei av det:D

  SvarSlett
 4. Eg veit kva eg drøymer om å verta, men kva eg faktisk kjem til å verta er ein annan ting.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.