onsdag 21. mai 2008

KF 08 og going to London

Et siste innlegg før jeg reiser. Kreativfestivalen 08 er over. Showet var selvfølgelig superbra, man ser at Kristin og jeg hadde planlagt dette godt.. xD Det var mye teknisk tull, selvfølgelig, men det var ikke det største problemet. I de fleste kategoriene var det tre - fem nominerte. Vi syntes vi burde fått sett alt som var innsendt, iallefall av foto, grafisk og web o.l. Når de har satt opp 30 min til å vise filmer som til sammen varer 15 min, er det en selvfølge at pausene blir lengre og oftere. Vi lå foran skjema hele tiden og folk ble irriterte da vi måtte ha en lang pause på slutten for å vente på dommerne.
Ellers var det kjempegøy, Nami spilte: De er knall flinke!! *elsk*

Folk fra jobb maste hele tiden på om jeg kunne jobbe, men når ingen stiller opp for meg i morgen, stiller ikke jeg opp for dem i dag. Dessuten skal jeg pakke, vaske og rydde huset og gjøre alt annet klart til avreise. Har til og med skolearbeid jeg må ta igjen. :O Jeg våknet for 30 min siden, og for akkuratt 12 timer siden hadde jeg også våknet for 30 min siden.

I morgen reiser jeg til London igjen med Bon Appétit, gleder meg! Kommer til å være borte til mandag, sånn ca.
God tur til meg! Alle får kose seg med å lese og skrive blogg mens jeg er borte.

Juhu!


Et bilde av Clas fra i går ;D!

6 kommentarer:

 1. e dt Clas?
  okeii.. så sjønt! (dåkke leke Alicia)
  GO TUR!

  SvarSlett
 2. Koffår leke me Alicia?
  Takktakk.. =)

  SvarSlett
 3. Fordi dåkker gir navn te fluer.. hehe..!

  SvarSlett
 4. Ja, det ble litt kjedelig med alle de pausene, men det var gøy. :) Digga filmen deres i begynnelsen, haha. I want to ride my bicycle!

  GOd tur!

  SvarSlett
 5. God tur! Håpar du har det fint der borte. :)

  SvarSlett
 6. Håpa du har det fint i London! :D Og ja, Kreativfestivalen va _litt_ rot, men, men..håpa an blir betre te neste år :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.