mandag 3. mars 2008

You give this way more thought than it deserves...


Vet du hva jeg ikke liker? Folk som er bortskjemte! Takler ikke folk som regner med at foreldrene betaler alt. I det siste irriterer endel slike ting meg. Også når folk regner med at foreldrene kjører dem over alt osv. Selv har jeg alltid måttet jobbe for det jeg har, og er stolt av det! Uten min oppdragelse mot å bli mest mulig selvstendig, hadde jeg aldri klart meg nå. Er klar over at mange syttenåringen aldri hadde klart og overleve helt alene. Ikke at jeg er noe spesiell eller noe, liker bare ikke de som får alt de peker på!

Ikke lenge til aktivitetsdagen nå. Ja, jeg vet jeg både skriver og snakker om den hele tiden. Denne dagen betyr sykt mye for meg, men tror ikke noen vet dette. Ikke før nå iallefall. Tviler på at noen leser dette før vi reiser uansett, så it doesn't matter.

Dagens tankevekker:
Det sies at de som skriver dagbok er deprimerte... Mange iallefall? Jeg tror dagbøker forsvinner mens nettdagbøker og blogger tar mer over. Min første dagbok fikk jeg i 3. klasse og har skrevet omtrent gjevnt siden den gang. Overlever ikke uten den!

5 kommentarer:

 1. Greit å ver sjølstendig! :)

  Haha, eg slite med å skriva dagbok. Det funke ei stund, og så glømme eg det igjen :P

  SvarSlett
 2. Aah.. Omvendt sjå meg av og te. Slite med å stoppa.. xD

  SvarSlett
 3. Søkte på jobbar sist veke, hehe. Eg er absolutt ikkje vant med å få alt eg vil ha, men eg har likevel fått ein del, eg har alltid jobba for det på ein eller annan måte though. Heimearbeid og slikt.

  Håpet er å kunne flytte til Haugesund snart.

  SvarSlett
 4. Søkte på jobbar sist veke, hehe. Eg er absolutt ikkje vant med å få alt eg vil ha, men eg har likevel fått ein del, eg har alltid jobba for det på ein eller annan måte though. Heimearbeid og slikt.

  Håpet er å kunne flytte til Haugesund snart.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.