fredag 1. februar 2008

Mye å fortelle...?

Shit jeg har det travelt for tiden! Verken tid til blogging eller andre saker jeg burde fått gjort!!! Har egentlig ikke tid til å blogge nå heller, i tillegg til at jeg savner å lese andre sine! (Sorry for at jeg ikke blogget på "bloggdagen", Celina!)

Denne uka har det skjedd endel saker og ting, og det har ikke akkuratt vært de beste tingene som har skjedd... Men snart skal jeg på klassefest med begge medieklassene hos Ida på Åkra. Så da må jeg tilbake dit. Vi trakk hva vi skulle kle oss ut som, så her sitter jeg med mitt horekostyme...

Åpen dag
var på onsdag og da var vi på skolen om kvelden. Det var ganske koselig, og vi traff Håvard tidlig på dagen. Bilder ligger på Facebook.


Jeg har fått sted å være utplassert x2, så jeg må takke nei til den ene bedriften. Vi har også fått ny lærer, som jeg ikke ønsker å kommentere mer her ... :/

I dag var green shirt day
, mot global oppvarming. Både Kristin, Joakim, Trude, Ole Håkon, Celina og jeg hadde det på oss, i tillegg til andre jeg så i byen. Det var kult!


Vi hadde flaks
med bussen i dag og var i byen kl 3. HAHA! For lang historie til at jeg har tid til å skrive den her, men for å si det slik: De som tok bussen vi mistet tapte på det!


I morgen vises animasjonsfilmen til Celina og meg på UKM, Karmøy!! :O oisann....

Nå må jeg slutte
å blogge og begynne å sminke meg horte.. :/xDCYABEJBZ<3

4 kommentarer:

 1. Heh, eg o hadde grønn t-skjorta på meg! :D

  Du må kosa deg på klassefesten i kveld :)

  SvarSlett
 2. Min grønne tskjorta sto det tilogmed "hug a tree" på! ;)
  I love you<3

  SvarSlett
 3. Var grønskolling eg òg. :D


  Eg vil sjå Angie som hore. :'-( (xD)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.