søndag 24. februar 2008

Bon Appétit i 12 timer

For det første så må jeg roe meg ned. Skjelving og at jeg er litt "borte" er et resultat av 12 timer på jobb (i strekk) og endel energidrikker, samt. sjokolade. Vær OBS på et lengre blogginnlegg.
Jeg begynner med det faktum at jeg kom hjem kl. fem om natta og Kjell hadde party med seg selv og sin PC. Han vet jeg har jobbet disse 12 timene og jeg burde sove nå. Derfor startet jeg Wallem for å ha party med henne. Det Kjell kanskje ikke tenkte på var at han har en bærbar PC som han spiller musikk fra, mens jeg har en Mac med høyttalere tilkoblet. Derfor kan jeg spille høyere musikk enn han! Nå kom han ned og kjeftet på meg for at jeg spilte musikk. Faen for en jævel!


Tenkte jeg skulle publisere alt jeg har skrevet i personalboka på jobb i dag. Haha!! Btw: Nå gikk Kjell opp igjen og fortsatte musikkavspillingen sin. Jeg skruer min egen høyere! Og sønnen hans (15 år) ligger forresten og sover.
Personalboka: "Ohyeah! I kjøleskapet nå har eg plassert cola, powerade, battery og burn samt. melkesjokolade på str. med ein kolossburger...? xD
Ska me øveleva nesten 12 timar med burgerar og frityr ja!
KLHALVNI
Oida... Eindel kunder i løpet av to timar det ja. Heldigvis va vaskelistå det fysta eg jore. Kvile beinå litt nå. Tenk på dei tuttene så e i Praha da! :O Harregud så heldige de e!
Isabella va innom O. Hu blir 21 år i dag =D! Gratz!
Wow, Charlotte! Nice emd stengelappen din. Ska prøva det i dag.
KLTJUETRETTISJU
Cola konsumert: 0,5 l.
KLTJUEENSEKSTEN
4 kunder så va desp. itte milkshake :P

Ja, eg komme nok te å skriva eindel i dag. Hvis det e lite kunder blir det nok eindel mat O . Eg "feire" slutten av ferien med jobb og KOS (L)! xD
Ananasen smake alkohol... Trur eg innbille meg det. Edru x21 dagar = 3 uker nå :O!
Det e ei litå flåga her så ikkje forsvinne!
Bra me fekk grove baguetter. De e DEILIGE! =D Og mettanes! =D
Dei store brødene e harde onna. Ka har skjedd? :/
KLTRUEENTRETTIÅTTE
Kyllingbaguetter konsumert: 1 stk.
Snart begynne eg å filma for Lokalsport igjen O. Ska bli ein travel vår jenter... :P Jeei, 3 kunder =D.
Glede meg te å jobba på kaien i natt.

Blir mette av å konsumera så mye kalorier på ein gong. Snart tid for vasking O. Begynna litt før kl 11. Visste dåkke btw at sprit inneholde SJUKT MYE kalorier?
Om me ska skriva personalmøtet på timalistå? Ser nogen har gjort det.
KLTJUETOTJUETRE
Battery konsumert: 33 cl. Nå trur eg nesten ein kunde jors på her: Eg har skifta på det eina bosset i lokalet (mens hu såg på). Det andra tenkte eg hu konne hiva i itte seg så eg venta. Når hu va ferdige, gjekk hu te det i andre enden og kasta der.. HAHAH!

*Going 2 kaien*
Angela"

Nå burde jeg sove, men vi får se hva som skjer. Må nok jobbe i morgen også. Minst 1time. Jeg vet hun som skal jobbe ikke kommer til å dukke opp. :/

Snakkes!

2 kommentarer:

  1. Kjære deg, slow down! Du må hugse å ta vare på deg sjølv òg, sant?

    SvarSlett
  2. Neitakk! Heller broka tiå sånn at dagane går fortare.

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.