fredag 1. juni 2007

Facebook

Ja det måtte komme på min blogg også. Facebook. Alle snakker om det og alle er der. Jeg elsket det i begynnelsen, men nå er jeg litt redd for hva som venter meg når jeg logger inn. Det finnes mye informasjon der som jeg ikke ønsker å vite og MYE informasjon som alle får vite om hverandre. Facebook er ikke som andre nettsamfunn. Her vises ditt ekte navn og om du skriver til noen, endrer profilen din eller legger ut nye biler får alle på din venneliste vite om det. Ja, i dagens samfunn handler det om å bli sett, men jeg er usikker på om jeg ønsker å bli sett på denne måten. Jeg vil heller bli sett for å gjøre noe bra eller være med på arrangement, ikke som en nørd som gror Facebook hele dagen. Noe som gjør Facebook skremmende er at ingen vet hvem som har opprettet det. Kanskje det er en psycho mann et sted der ute som har tenkt å murde alle som er medlemmer? Man kan heller ikke slette brukeren sin! Det faktum at akkuratt du har vært medlem kommer til å ligge i systemet for alltid! :/ Bare tenk hvor godt inntrykk det gir når du søker på jobb om noen år og de googler deg, resultatet er en stappfull profil på Facebook med hundre, kanskje tusenvis av bilder av deg på fulla som sekstenåring.
HJELP OSS FØR VI MISTER TOTALT KONTROLL!

Månedens sitat: "From where you came, you shall remain, until you are complete again!" - Tenacious D in the pick of destiny

3 kommentarer:

  1. Hah, eg er ikkje medlem. :D

    SvarSlett
  2. Haha, genialt. Men forskning har vist at mange føler seg tryggere med konstant overvåking, og Facebook overvåker jo hver minste bevegelse.

    Jeg holder meg på den trygge siden og skrev falskt navn. :p

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.