søndag 30. oktober 2011

Countdown

Det er søndag og helgen er over. Med Christine på besøk har livet vært en lek! Hun har dratt nå og jeg må tilbake til realiteten igjen. Ja, jeg har merket at jeg er flink til å flykte fra den fra tid til annen.

I dag er det seks uker siden jeg flyttet hit, og det er seks uker til jeg skal tilbake til Norge som jeg savner så sårt. Som min venn C har sagt må jeg bare gjøre det beste med tiden her, selv om det er hardt på skolen og vanskelig å være så langt borte fra alle man er glad i.

Denne helgen har vært helt utrolig! Med deilig te og Friends har vi slappet av, i sentrum var vi på marked, på italiensk restaurant spiste vi pasta og på kveldene var vi på utkledningsfester. Det har vært forfriskende å endelig få tankene bort fra skolen samtidig som det alltid hjelper med en venninne man kan være totalt seg selv sammen med. Christine prøver ikke å gjøre alt mye enklere, hun utfordrer meg og har tro på meg! Hun hjelper meg å se alle muligheter istedet for hinder. Hun passer på at jeg aldri gir opp, uansett hvor vanskelig noe er! Venner som henne er fantastiske å ha, til og med om man bor i forskjellige land.
Selv om jeg ikke har så mange gode bilder fra helgen, har jeg tusen gode minner! Jeg tenker mye på alle der hjemme, og hvis noen ønsker å Skype er jeg som regel pålogget, og blir alltid glad for en prat. Skolearbeidet roper nå, men bilder fra kostymefestene kommer. Håper dere får en strålende uke!

3 kommentarer:

 1. *tørker noen tårer når jeg klapper igjen macen og kryper under dynen* Jeg savner deg allerede!

  SvarSlett
 2. Er ganske god på å ta pause frå røynda eg òg. Glad du har hatt ei så fin helg! Saknar deg og ser fram til bilete frå kostymefestane, og så vert det awesome med juletrefest i desember. <3

  SvarSlett
 3. Fancy: Tror du ikke jeg strigråt mens jeg skrev dette? :P

  Poirot: Savner deg også, gleder meg veldig til julen og komme hjem til alle sammen! <3

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.