mandag 12. september 2011

Cheap Monday

Av og til tar jeg meg selv i å tenke at jeg har brukt opp min dose kreativitet. Jeg sløste det bort de tre første semestrene ved NKF, og mot slutten satt jeg uten noe igjen. I sommer har jeg vært klar for å bringe det tilbake, men slik gikk det ikke. Så her sitter jeg, seks dager før jeg flytter til England og med årets første brief tilsendt på mail, men uten en eneste idé. Jeg kan kjenne det bobler inni meg, men ingenting vil ut, og da er det bare én ting å gjøre; skisse, designe, prøve ut og ikke gi opp uansett hvor dårlig det går. Gi det en åtte timers tid, så er man i gang med noe og da kan man bare ikke stoppe opp. Så dette er noe som endelig har klart å komme seg opp til overflaten, med mye inspirasjon fra Spoongraphics.
Sitatet er hentet fra Haugesundsgruppa Lave Giraffer, låten "Chiddebom Chekkidout" hvor de rapper om en by som ligger midt i mellom Bergen og Stavanger.

Et av mine favorittsitat for tiden er "based on a true story..." fordi jeg har en tendens til å overdrive veldig når jeg forteller historier fra min hverdag. En liten huskeregel jeg bruker er: 10% sannhet, 90% oppspinn og overdrivelse.


Ellers håper jeg alle har brukt stemmeretten sin i dag! 
Have a cheap monday everybody.7 kommentarer:

 1. Jippi for kreativitet og for å bruke stemmeretten sin!

  SvarSlett
 2. Endelig noe nytt! :D Jeg tror faktisk du er en av de få menneskene som kan gå tom for kreativitet ;)

  SvarSlett
 3. Fasinert over teksturen i bakgrunnen, den smaker godt i øyet for å si den sånn :D And don´t worry... den første Soton brifen var ikke veldig inspirerende for noen tror jeg xD

  SvarSlett
 4. Du er veldig flink, Angela! Eg veit at du kommer til i NAILE det i Southampton!!!

  SvarSlett
 5. Woop woop, takk for fine kommentarer alle sammen!

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.