mandag 17. januar 2011

oluffen fyller glasset

I det siste har motivasjonsglasset mitt vært mer halvtomt enn halvfullt, både når det gjelder skole, jobb og ellers sosialt liv. Helga brukte jeg til å ta meg selv i nakken og gjøre en innsats. Nå har vi (klassen) tre ekstremt travle skoledager foran oss, før hele studentnorge reiser til Hemsedal og (for de fleste) står på ski, men for min del renner på akebrett. Jeg merker jeg har litt angst for hele opplegget, for dette er noe jeg aldri har vært med på før. Sist jeg var på fjellet var januar 2004, og da brakk jeg foten på andre runde ned bakken. Ikke det at jeg har store bakkeplaner på denne turen, men jeg har sett filmer av partynorsker, og de skremmer meg litt. Hva skjer med å fortsatt ha skibrillene på når man er på dansegulvet, liksom? Har dere tips og triks til "Hvordan overleve studentuke i leilighet med 20 pers i 4 dager", gjerne kom med de!


Om jeg hadde vært en idrettsutøver hadde jeg ligget med gangsperr i hele morgen basert på dagens innsats på designfronten, om jeg får skryte litt av meg selv og i tillegg vise til nakketakingen... Dette er mine foreløbige utkast til to av postkort-månedene. Skjønner dere hvilke det skal være? I morgen skal gruppen lage seks postkort til, så jeg merker det er på tide å komme seg i seng nå. Og for at rett skal være rett: det runde treet er laget av en student som går under kallenavnet Amandus v/ NKF Oslo, resten er laget av meg.

5 kommentarer:

 1. O-o-o-o! Isen ble enda mer nam! (dagens konstruktive)

  SvarSlett
 2. Jeg har egentlig hundre spm angående turen som jeg har tenkt på i det siste.. begynner å bli litt bekymret selv. Haha. jaja. blir sikkert knall!

  SvarSlett
 3. Kuult :)!
  Unnskyld meg!! Du var på fjellet med Åkra, og det var ikke i 2004 !!

  SvarSlett
 4. Fancy: Takk for den konstruktive :)

  Pernille: Blir interessant å ta det litt på sparket xD

  Kristin: Ja, det stemmer jo, men da satt jeg for det meste inne i varmestua.. :P

  Poirot: <3

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.