søndag 18. april 2010

Metallica

"Give me an M! (M!) Give me an E! (E!) Give me fuel, give me fire, give me that which I desire!" brølte James Hetfield en onsdags kveld på østlandet.

Til tross for vulkanutbrudd har vi kommet oss hjem fra Oslo ved hjelp av en laaaang busstur. Vi reiste i til sammen 15 timer for å komme oss hjem, 10 av dem var på en buss. Jeg må helt ærlig si at det var noe av det vanskeligste jeg har gjort i mitt liv! At jeg klarte å sitte i ro i 10 timer i strekk er helt utrolig.

Vi ankom el capitale tirsdags kveld etter en veldig stresset skoledag. Jeg ble ikke engang ferdig med prosjektet mitt, så hadde ganske mye panikk! På onsdagen vandret vi på Karl Johan og Aker Brygge i finværet før vi reiste til Telenor Arena og på METALLICA konsert! Vi hadde vandret i omtrent 7 timer og var kjempeslitne allerede da, men vi skulle stå inne på Stabæks hjemmebane i 8 timer til. Da vi kom hjem klokka 02.30 kunne jeg ikke kjenne beina mine. Men det var totalt verdt det! Selv om jeg er en miniatyrversjon av et menneske og bare fikk et par glimt av verdens største band, var det helt fantastisk! Jeg har faktisk opplevd Metallica live og kan nå dø med ro i sjelen. Tok ikke bilder under konserten da jeg ikke ville ta med kamera inn i øldusjen, men har et par bilder fra formiddagen.

Tirsdagskveld hos verten hvor jeg jobber med skolearbeid og han bor med slike gutter som du ser på Paradise Hotel...

Utenfor Stortinget.
Utenfor slottet hvor vi så prime minister Jensemann ankomme. Helt tilfeldig!

Brian og meg på Aker Brygge, nesten i alle fall.

Charlotte ankom på onsdagen og vi kjøpte hver vår delikate t-skjorte.

Dette var en opplevelse for livet og jeg anbefaler alle å se et så stort band live! Hele greia var helt fantastisk selv om hjemreisen ble et lite helvete. Slik går det og jeg er nå et par opplevelser rikere enn for en uke siden. When was the last time you did something for the first time?

7 kommentarer:

 1. Var kje Stoltenberg i New York dåå da? :P

  SvarSlett
 2. Eg og trodde stoltenberg va i new york då. Han satt jo stuck og måtte kjøre bil helt hjem. Tror ikke han kom te oslo før igår eller nooo. Men jaja.
  Godt konserten va braa selvom hjemturen ikke ble så bra !

  SvarSlett
 3. Jeg har vært på Metallicakonsert to ganger, og det er seriøst noe av det største jeg noen gang har vært med på! Hadde så lyst til å se de denne gangen også, men det gikk ikke... Men neste gang de kommer til Norge, da skal jeg!!

  SvarSlett
 4. Whaaaat??! Då va det nogen andre som kom i limosinen som då.. Trudde serri det va Jensemann. Føle meg dum. :P

  SvarSlett
 5. ooh, hørtes kult ut! jeg er ikke fan av metallica, men tror det hadde vært gøy å se dem uansett, bare fordi de er metallica.
  og jeg jobber ca. 200 meter fra telenor arena!

  SvarSlett
 6. sv: de skal spille på Garage på lørdag! blir sikkert morsomt :p

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.