onsdag 9. desember 2009

I'm all out of smart things to say

Vi tar det første først, oppsummering av helgen: På lørdag var jeg på julebord med Bon Appétit, og det var kjempekoselig. Benedicte hadde bursdag etter kl. 12 og hele Pacific sang med oss for henne. :D På søndag hadde vi en aldri så liten julaften. Vi var 10 stk. som spiste deilig middag og gav og fikk julegaver. Lene reiste på sjøen i går, og derfor fikk hun en litt tidlig julaften. Nå kommer hun ikke tilbake før i februar. :( Bilder fra begge hendelsene ligger på fjaseren ;)

Det andre jeg vil si er: GRATULERER MED DAGENE! Det er åtte personer som har bursdag i løpet av en uke (6.12 - 13.12), og siden ingen av dem er i dag sier jeg gratulerer til alle sammen i dag. Happy birthdays Benedicte, Tine, Beste, Erna, onkel Arne, Amanda, Charlotte og Kristin. Håpe dere liker gavene og får noen fine dager! :D

Og så til mitt siste dillemma. Skal jeg klippe mitt hår enda kortere igjen, eller spare til langt? Her er noen gamle bilder med langt lyst hår, langt mørkt eller kort mørkt? :)

11 kommentarer:

 1. OBS! Stem på pollen og du hjelper meg masse! :D

  SvarSlett
 2. Du ser eldre ut med langt, men jeg liker begge deler :)

  SvarSlett
 3. Fine Angie. <3 Kanskje me kan snakkast i juleferien? Miss you! :)

  SvarSlett
 4. Amanda: Juhu! :D

  Pernille: Det va eg ikkje klar over.. ;)

  Poirot: Eg har tenkt masse på deg i det sista å lurt på kati du har eksamen og evt om du reise te Hgsd igjen snart? <3

  SvarSlett
 5. Jeg er alltids mest fan av langt hår. Så lenge det ser fint ut :P Du kler begge deler, så det er vel ingen big deal uansett hva du gjør.

  SvarSlett
 6. Awh! <3 Eg leverte inn pedagogikkeksamen på måndag, hadde ex.fac-eksamen i går og skal levere inn ex.phil-eksamen i løpet av søndag, slik at eg kan reise heim måndag 14. :) Kva med deg?

  SvarSlett
 7. SPAR!! Du vet at jeg elsker alvehåret ditt :D

  SvarSlett
 8. jobber du 9timer kvar lørdag og da?

  SvarSlett
 9. ååe, takk.
  Det hjelper veldig på motivasjonen å vite at folk leser den :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.