mandag 14. april 2008

Pissed off

Jeg er forbanna! Jeg kommer ikke til å snakke om det, så jeg skriver om det. Før jeg reiste til London ryddet og vasket jeg huset slik at det skulle se bra ut til jeg kom hjem. Det er alltid kjekkere å komme hjem til et ryddig hus. Torsdagen jeg ankom Haugesund igjen pakket jeg ut, men ettersom jeg hadde endel nye ting, la jeg dette på ekstrasengen min. Fredag blir jeg kastet ut for 2 helger pga. han jeg bor hos skal på fylla, som han sa. Jeg jobber hele helga og har store problemer med å komme meg til et sted å sove klokken 1 om natta, da jeg var ferdig på lørdag. Søndag måtte jeg tidlig opp og jobbe igjen. Etterpå gikk jeg hjemom, huset så ikke ut, og tok en kjapp dysj. Døra til rommet mitt som var låst da jeg gikk på fredag, stod nå åpen og alle mine eiendeler lå knødd i et hjørnet av rommet. Begge sengene hadde blitt brukt og deretter tatt av sengetøyet på. Klesvasken var så stor at døra til vaskerommet ikke kunne lukkes. Da stakk jeg til mine besteforeldre. Jeg glemte nøkkelen hjem og var i stor grad utelåst fra mitt eget hjem. Dette ordnet seg på mandag. Da var jeg også på jobb. Ikke vært ordentlig hjemme på 8 dager da jeg er dautrøtt og ønsker kun å sove!! NEIDA! Jeg må vaske klær, rydde, lage mat osv osv .. Når jeg da i tillegg skal legge meg i senga, er den fremdeles ikke redd opp og rommet ikke klart for at noen kan sove der. Jeg skal flytte herfra!
Nyt livet "hjemme hos mamma" mens du fortsatt kan og har en! Det er alt annet enn gøy å bo alene.

6 kommentarer:

 1. Aww, lille venn :( Så frekt, syns du ska ta ein alvorspart me han eg. I mårå møtes me? Då ska eg klemma deg :D

  SvarSlett
 2. Du ska te Bergen lille venn! Gjør det så mamma å eg sa du måtte, me ska gjør alt får at detta ska skje!!!!! Du e mitt alt lille venn huske det!

  Always and forever<3

  SvarSlett
 3. :o

  Mitt hjem er ditt hjem hvis du plutslig har låst deg ute igjen. :)

  SvarSlett
 4. aww, dåkke e så snåle! Hadde bare et breakdown ..

  SvarSlett
 5. Awh, stakkars. =/ *klemmar*

  SvarSlett
 6. Hæ? Seriøst? Er det ikke noe annet sted du kan bo? Gi ham et spark i ræva så det synger, og press en potet ned i halsen på ham.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.